reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

o...a u nas z nowości -czipsy "maczugi"-Kuba dorwał się do nich na weselu (dzieciaki miały swój kącik do zabawy i tam stały też min.różnego rodzaju czipsy....:wściekła/y:)
posmakował wszystkie.....ale najbardziej te maczugi mu przypadły...
musiałam potem go odganiać od tego stolika-bo nie chcę żeby takie rzeczy jadł. -przynajmniej na razie.........

reklama
No Kata one wszystkie są mleczne. :tak: Mleczno- kukurydziana, Mleczno- owocowa (pięknie pachnie), Mleczno- bananowa i mleczna z herbatnikami :tak: Moim zdaniem dużo smaczniejsze od BoboVity czy Nestle których nie cierpię... ;-)

Kata u nas też orzechy są mniam, ale jeszcze lepszy słonecznik łuskany... :-D a kupki potem jakie wypasione hehe :-D Julkowy brzuch jeszcze nie trawi tego typu przekąsek i wychodzi takie jak połknęła... :-D

Ostatnia edycja:
Paula-a jak to cenowo wygląda???
może bym zakupiła młodemu (choć boję się że nie zje....) bo on żadnych kaszek nie lubi....potem je rufi zjada......ale zawsze mam nadzieję że może akurat mu któraś zasmakuje...

ooo paula to super! zakupię :tak:
kasia maczugami kiedyś poczęstowała kinię dziewczynka na placu - też posmakowały :tak: ale z czipsów to je tylko suszone banany ;-)

Kasiu np. BoboVity jest 230g za około 6zł a Rossmana jest 300g za 4,99 teraz jest promocja bo bez niej kosztuje 5,49 :tak:

Jula jest juz od jakiegoś czasu na mleku Rossmana i na kaszkach...
I innego mleka już nie chce tknąć. Jak kupiłam Nestle Junior to wylewałam do zlewu... ono się zaśmiarda dziwnie... A to Rossmana nawet jak pół godzinki postoi to nie zmienia smaku...

Paula-no to promocja...szkoda że ja nie mam rossmana u siebie,ale jak będę gdzieś gdzie będzie to zakupię i zobaczę.wklej mi fotkę jak możesz żebym wiedziała czego szukać.ok?
Kata-u nas z czipsów też banany
ale wczoraj kupiłam mu w biedronie sa czipsy jabłkowe takie z tego JUST FIT-małe paczuszki.jedne są zwykłe a drugie z cynamonem-ja kupiłam te zwykłe-bo on chciał czipsy-jak dostał całą paczuszkę taki ucieszony był że ma swoje i nikomu nie musi oddawać. :-D:-D:-D-może Kini też one posmakują???

reklama
Do góry