Tez Bałam się zasnąć z bobasem w łóżku ale zmęczenie bierze górę i nie raz zasypiałam przy karmieniu na leżąco. Myśle ze podświadomie się uważa żeby nic nie zrobić dziecku. Moja młodsza ma 3 miesiące i wczoraj obudziła się z nogami miedzy szczebelkamiNo właśnie nie wiem jak to jest, nie mam pojęcia o dzieciach... Ale jak będzie w kokonie to chyba bezpiecznie, nie gibnie? Mam ten problem też z łóżkiem w sypialni, łóżko szerokość 140 cm, ale najgorsze, że wysokie, bo do biodra mi sięga. Mąż pewnie będzie spał w salonie, zastanawiam się czy jak wezmę małego do łóżka i zasnę przypadkiem to nic się nie stanie? Czytałam, że do 3 miesiąca dzieci raczej się nie ruszają tak żeby się same przekręcić, dopiero później, czyli tak do 3 miesiąca mogę go bezpiecznie brać do łóżka i dopiero potem się zastanawiać co dalej.. czy lepiej nie ryzykować i bardzo uważać od początku, żeby przypadkowo nie zasnąć z małym w łóżku?
kamerę polecam xblitz albo Kamerę xiaomi mi home 360Jeśli chodzi o elektroniczna nianię z kamerką to jaką polecacie w rozsądnej cenie?