reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowinki z porodówek i gratulacje :)

reklama
U nas miał być Dominik, A tu 2 stycznia o 17:40 urodziła nam się Karolinka. Niesamowita niespodzianka,
o matko! no i Karolinka śpi w niebieskim beciku...:) u mnie byloby gorzej bo wieksza czesc wyprawki jest rozowa a chlopiec niespodzianka w różowym...:sorry2: lubię niespodzianki ale takiej nie chcę;p
gratulacje oczywiście!!!

reklama
jestem koleżanką Asiowo z czerwca 2008 i mam wieści od niej :-)
sms od Asi :biggrin2:

Agatka przyszła na świat o 8.10. waży 3200g i 55 cm :) ma mnóstwo włosów! Poród trwał 5 min, dojechałam z pełnym rozwarciem! Mąż nie zdążył na poród, bo załatwiał sprawy na izbie przyjęć:) Zakochałam się!

Do góry