reklama
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
WITAM BARDZO SERDECZNIE
WIDZE ZE DAWNO NIKOGO NIE BYLO NA TYM POSCIE
MAM NADZIEJE ZE MOZECIE JUZ DOSTAC NORMALNIE W SKLEPACH PAMPERSY ZE STRECZOWYMI BOKAMI NA PACZKACH SA NARYSOWANE TAKIE FAJNE GASIENICE
POZDRAWIAM
A TO NAUKA KORZYSTANIA Z NOCNIKA
WIDZE ZE DAWNO NIKOGO NIE BYLO NA TYM POSCIE
MAM NADZIEJE ZE MOZECIE JUZ DOSTAC NORMALNIE W SKLEPACH PAMPERSY ZE STRECZOWYMI BOKAMI NA PACZKACH SA NARYSOWANE TAKIE FAJNE GASIENICE
POZDRAWIAM
A TO NAUKA KORZYSTANIA Z NOCNIKA
Załączniki
IzaK
podwójnie szczęśliwa :)
A ja niestety jestem bardzo niezadowolona z tych nowych pampersów Od początku używałam tylko pampersów i byłam bardzo zadowolona, ale te z tymi rozciąganymi bokami są beznadziejne... Dla nas sie nie sprawdziły, bo albo wszystko wyciekało albo te boki pękały mimo że prawie nie były naciągane i teraz mam problem bo nie wiem jak poznać które są stare a które nie i musiałąm na gwałt szukać innych firm, na razie używamy huggisów ale też nie są do końca ok. Wiec licze że pampaers zrobi możliwość wyboru i może jakoś oznakuje te paczki ???
IzaK
podwójnie szczęśliwa :)
o właśnie dopiero doczytałam... właśnie jak miałam te pampersy streczowe to z 1/3 paczki była do wyrzucenia, bo boki sie odrywały przy samym zapinaniu mimo że zapinałam lekko, dokładnie tak samo jak te stareJ@god@ pisze:wow pierwsze słyszę że pieluchy można na sztuki kupować ,
ostatnio przytrafiła nam się przykra sprawa, przy zmianie pieluchy oderwał się ten streczowy boczek :-[, wcale tak mocno nie szarpnełam, mały jak zwykle się kręcił, pociągnęłam i cały streczowy boczek razem z zapięciem został mi w ręce.
Trochę się zdenerwowałam bo świeża pieluszka a do wyrzucenia była.
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
dla mnie te nowe pampersy to straszna KICHA!!!! Mam wrażenie, że każde "ulepszenie" pampersów, to jest wciskanie kitu a tak naprawdę robią coś co jest dla nich tańsze w produkcji, potem tylko odwrócenie kota ogonem, w bardzo umiejętny sposób, że niby tak jest lepiej dla dziecka i tyle. Te nowe pieluchy są przez te durne strecze dużo mniesze i np.6 (bo takie kupuję) są jak 4. Muszę ten strecz strasznie mocno naciągnąć, żeby w ogóle zapiąć pieluchę. Poza tym właśnie pod streczem mój synek ma zaczerwienienia, które go swędzą! NIENAWIDZĘ "ULEPSZEŃ"
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z TYCH NOWYCH PAMPERSOW SA DUZO LEPSZE NIZ TE STARE. JAK BY NIE BYLO TERAZ NARYNKU TYCH NOWYCH TO MUSIALABYM UZYWAC JUZ PIATEK A TAK NADAL UZYWAMY 4+. JAK NIE BYLO KIEDYS W SKLEPIE TYCH STRECZOWYCH 4+ TO KUPILAM KILKA ZWYKLYCH 5 I WIECIE CO JAK PIELUCH SIE NAPELNILA TO WISIALA MALEMU MIEDZY KOLANAMI, WYGLADAL BARDZO SMIESZNIE
A CO DO PAMPERSOW INNYCH FIRM TO SPROBOJ MAMO KUBUSIA TYCH FIOLETOWYCH TESCO LUB Z LIDLA CIENIE SA PODOBNO BARDZO DOBRE NIE WIEM BO NIGDY NIE PROBOWALAM ALE SLYSZALAM NA ICH TEMAT DUZO POZYTYWNYCH OPINI
A CO DO PAMPERSOW INNYCH FIRM TO SPROBOJ MAMO KUBUSIA TYCH FIOLETOWYCH TESCO LUB Z LIDLA CIENIE SA PODOBNO BARDZO DOBRE NIE WIEM BO NIGDY NIE PROBOWALAM ALE SLYSZALAM NA ICH TEMAT DUZO POZYTYWNYCH OPINI
Załączniki
J@god@
IV-V 2005, X 2009
mamusiuKubusia polecam Cieny, tylko Twój Kubuś duży jest i pewnie 5 powinien używać a ja nie wiem jakie one są bo my nadal 4 używamy, Krystian wysoki ale pupkę ma drobniutką.
Fioletowe tesco sa gorsze od Cienów choć też ok. Ja zużyłam resztę streczowych, tylko ta jedna się porwała na szczęście, wróciliśmy do Cienów.
Fioletowe tesco sa gorsze od Cienów choć też ok. Ja zużyłam resztę streczowych, tylko ta jedna się porwała na szczęście, wróciliśmy do Cienów.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Mi jak na razie jeszcze w tych nowych pampersach sie nie urwalo wiec dalej uwazam ze sa super ;D
happymum
Fanka BB :)
U nas te pampersy wogóle nie zdały egzaminu... kilka razy przy zakładaniu urwał nam się boczek . no i raz na Maciusiu też urwał się i cała zawartość wyleciała w spodenki .
Nie wiem może ja natrafiłam na taką ferelną paczkę, ale jestem niezadowolona...
Nie wiem może ja natrafiłam na taką ferelną paczkę, ale jestem niezadowolona...
reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Ja zawsze używałam huggies, ale ostatnio kupiłam pampers jumbopaczke activ baby 4 i jestem zadowolona, szczególnie z baaaardzo rozciągliwych rzepów, które zawsze nam sprawiały trudności, bo w innych pieluszkach były za krótkie i powodowały otarcia na biodrach, Chyba zacznę je kupować. ;-)
Podziel się: