reklama
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
Tak u nas w sklepie drogeryjnym mozna dostac, musialabys popytac u was w sklepach drogeryjnych lub sproboj w dzieciecym tam takze powinny byc
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
J@god@
IV-V 2005, X 2009
wow pierwsze słyszę że pieluchy można na sztuki kupować ,
ostatnio przytrafiła nam się przykra sprawa, przy zmianie pieluchy oderwał się ten streczowy boczek :-[, wcale tak mocno nie szarpnełam, mały jak zwykle się kręcił, pociągnęłam i cały streczowy boczek razem z zapięciem został mi w ręce.
Trochę się zdenerwowałam bo świeża pieluszka a do wyrzucenia była.
ostatnio przytrafiła nam się przykra sprawa, przy zmianie pieluchy oderwał się ten streczowy boczek :-[, wcale tak mocno nie szarpnełam, mały jak zwykle się kręcił, pociągnęłam i cały streczowy boczek razem z zapięciem został mi w ręce.
Trochę się zdenerwowałam bo świeża pieluszka a do wyrzucenia była.
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
witajcie
ja co do pampersow nie mam zadnych zastrzerzen, dla mnie to jedyne pieluchy ktore na brzuszku nie przeciekaly
ja co do pampersow nie mam zadnych zastrzerzen, dla mnie to jedyne pieluchy ktore na brzuszku nie przeciekaly
reklama
mamaEmilki2005
Justyna,potrójna mama...
Dziewczyny czyałam na początku tego wątku jak poznac te paczki z pieluchami co mają strechowe zapięcie. Otóż na bokach paczek są prześwity i te poprzednie pampersy były w takie tam zielone gałązki a nowe są w żółto-fioletowe latawce co dobrze widać przez opakowanie. Podobno weszły one już do seryjnej produkcji i już nie będzie tych "zwykłyzh"
Oddałam głos na tak.Są naprawdę super.
Oddałam głos na tak.Są naprawdę super.
Podziel się: