nosidełko zostało wypróbowane w domku i był to chyab sukces, nie było okrzyków radości ale i protesty sie nei pojawiły, myślę że sie sprawdzi w wielu sytuacjachszczególnie że ma taka regulacje że on prawie leży tak pod kątem na pleckach, więc nie sądze żeby mu szkodziło na kręgosłup
reklama
Przyuczania Piotrusia do chusty ciąg dalszy Wzięłam go z zaskoczenia, gdy już oczka się robiły czerwone i po kwadransie słodko zasnął :-) Nie było żadnego wrzasku na dzień dobry, wyglądał na całkiem zadowolonego - może dojdziemy do etapu "akceptuję na trzeźwo" ;-)
anni
Fanka BB :)
Ja wyprobowalam chuste hoppediz - i super - wyglada skaplikowanie ale wcale nie jest - bylismy juz w niej ze znajomymi na piwku hehehe
malusi bardzo sie spodobalo chodzenie w niej. :-):-)
malusi bardzo sie spodobalo chodzenie w niej. :-):-)
NUNA
Fanka BB :)
Dziewczyny ja mam w domku nosidełko i uzywam go tylko sporadycznie jak juz musze bo wozek do auta nie wlezie a z samochodowym nosidełku to tez sie naszarpie jak wół . a co do chusty to dziecko tez takjakby wisiało ogladałm program jak zakładac taką chuste i wyglada to podobnie jak w nosidełku.
Ja mam jakieś nosidło od koleżanki ale jestem antytalent w tej dziedzinie. Leży i za diabła nie wiem jak to założyć. Nijak mi nie pasuje, taka pierdoła jestem. Zresztą przy Weronice miałam 2 nosidła i żadnego nie użyłam. Jak mi się udało ją włożyć to albo wyła albo była już za ciężka.
No postępy dość powolne, powiedziałabym Nadal "na trzeźwo" wytrzymuje do 5 minut, no i ze 2 razy dał się uśpić (ale trochę się przy tym nadarł). Kurcze, a tak się nastawiałam na mniejsze uwiązanie w domu - a tu Młody ma chustę w nosie
reklama
Mamy zwykłą z chusta.pl . No ale sukcesów specjalnych jakoś nie ma Chyba po prostu za późno i za wcześnie na nią - za późno, bo Młody powinien od noworodka się przyzwyczajać, a za wcześnie, bo jeszcze w niej nie może siedzieć (bez podtrzymywania główki).
Więc sama nie wiem, czy mogę Ci polecić. Chociaż dzieci są różne...
Więc sama nie wiem, czy mogę Ci polecić. Chociaż dzieci są różne...