my mamy bo Jud tak woli jak mama i tata.mi sie podoba to ze sa z boku uchwyty ktorych dziecko moze sie trzymac.fajnie by bylo jakbys miala do tego jakis schodek , aby Natalka jak chce sama mogla wejsc i zrobic siku.Gratulacje za noocne sikanie.u nas sik jest przed spaniem i jak wstanie to tez robi.ale niestety jak bardzo duzo w nocy wipije to raz sie zsika....
reklama
My mamy, ale mamy taką zwykłą, bez żadnych dodatkowych bajerów. Pola robi raz na nocnik , raz na to- jak się jej podoba. Tylko mankamentem tego rozwiązania jest to, że jeszcze nie dosięga do kibelka i jak chce tam sikać to musimy ją posadzić. Z nocnikiem radzi sobie sama bez pomocy.
kasiak-l
MAJOWA MAMA 2006
Gratuluję osiągnięć nocnikowych u nas niestety dalej nic, nocnik to wróg nr 1 a nakładka z Tubisiami wróg nr 2
Rano pampers suchy chcę ją posadzić krzyk zdejmę pampersa sik w rajtki, woła mamusiu kupka lecimy na kibelek posiedzi 10 min nic, założę pampisia za 5 min kupka. Oszaleć można nic się nie posuwa do przodu :-(
Rano pampers suchy chcę ją posadzić krzyk zdejmę pampersa sik w rajtki, woła mamusiu kupka lecimy na kibelek posiedzi 10 min nic, założę pampisia za 5 min kupka. Oszaleć można nic się nie posuwa do przodu :-(
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
gratulacje dla Poli ja sie jeszcze nie odwazyłam na spacer bez pieluchy, boje sie ze jak sie zsika to nie bedzie jak przebrac i ze zmarznie.....
Natalka na noc za to bez pieluchy i wstaje wola siusiu w nocy.
Natalka na noc za to bez pieluchy i wstaje wola siusiu w nocy.
Ewa niezly numer,ale co tam w koncu kazdemu moze sie zdarzyc;-)
Pola wspanaile sobie radzi
Natalka ,Heska rowniez super ma opanowane,tylko dosc czesto w nocy wola hmm....duzo pije na noc?
Kasiak-I moze lepiej wiec odczekac troche,sama w koncu zacznie przynosci nocnik;-)
Lilith my mamy zwykla nakladke i podest,to i to najlepiej dziala.Jeszcze ma problem z siaganiem,spodni, pieluchy,nauka na razie w formie zabaway,hehe,nic na sile.Pytam czy chce si,czesto mowi nie......ale jak ja zabwie i juz usiadzie,zaraz sika.Wiec zrobilysmy krok do tylu,moze w koncu zakuma
Pola wspanaile sobie radzi
Natalka ,Heska rowniez super ma opanowane,tylko dosc czesto w nocy wola hmm....duzo pije na noc?
Kasiak-I moze lepiej wiec odczekac troche,sama w koncu zacznie przynosci nocnik;-)
Lilith my mamy zwykla nakladke i podest,to i to najlepiej dziala.Jeszcze ma problem z siaganiem,spodni, pieluchy,nauka na razie w formie zabaway,hehe,nic na sile.Pytam czy chce si,czesto mowi nie......ale jak ja zabwie i juz usiadzie,zaraz sika.Wiec zrobilysmy krok do tylu,moze w koncu zakuma
My na krotkie spacery takie do 2 godzin nie zakladamy.a na dluzsze tak ale wysadzam ja.uwielbia sikac na polu
Maxin moze pokaz jej ze na polku tez mozna i to jej sie spodoba a potemw ytlumacz ze w domu to tak samo trzeba.
wez tez nakladke sciagnij z ubikacji i sadzaj ja na odwrot do spluczki buzia i niech zobaczy jak siusia.malej to sie tak spodobalo kiedys ze bardzo to przyspieszylo nauke
Ale jak sama dzis widzialas czasem musze jej przypominac o siku.wiem ze nie polalaby sie , ale jak za pozno sobie przypomni to panikuje
Maxin moze pokaz jej ze na polku tez mozna i to jej sie spodoba a potemw ytlumacz ze w domu to tak samo trzeba.
wez tez nakladke sciagnij z ubikacji i sadzaj ja na odwrot do spluczki buzia i niech zobaczy jak siusia.malej to sie tak spodobalo kiedys ze bardzo to przyspieszylo nauke
Ale jak sama dzis widzialas czasem musze jej przypominac o siku.wiem ze nie polalaby sie , ale jak za pozno sobie przypomni to panikuje
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Z jej piciem na noc jest róznie ja staram sie od 20 jej juz nie dawac ale jak pójdzie do męza to on jej da kazdą ilosc.
Podziel się: