reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
hmmm, u nas tak srednio.
amela sika na nocnik, albo powie,ze chce albo widze po niej, zwykle siada bez problemu, musze jej jeszcze pomagac sciagac spodnie.
kupy jeszcze sie nie udalo,ale to raczej moja wina, bo jak wychodzimy to zakladam pieluche i do spania i drzemki tez. i kupa zawsze trafia do pieluchy. raz nie miala pieluchy i bylysmy w domu, tylko ja w kuchni a ona sie bawila w pokoju i nie zawolala. kupe znalazlam za drzwiami (poprowadzil mnie zapach:) i mala jeszcze pokazala palcem )dobrze,ze na panele :)
za to za nic nie chce siedziec na nakladce, widze ,ze sie boi. nie pomaga tlumaczenie ani przytulanie. nakladke naklada chetnie, ale nie chce usiasc.nawet kupilam druga nakladke, taka miekka z pianka w srodku, bo pierwsza taka plastikowa,zwykla. macie jakies pomysly??

Dziunka extra!!! Joasi się należy, dzielna dziewczynka

Banana powiem Ci że u nas też długo deska była bleeeee i myślałam, że się nie przełamie, ale.....
pojechaliśmy do prababci w odwiedziny. Pawel pokazuje, że chce siku lece do łazienki, a on "nieeee tuuu", więc babcia mówi dac mu nakładkę, no mówię daj, babcia wyciagneła (miala po wnukac) Paweł myśli, duma - ogląda Mówię mu że jak się będziesz tak długo zastanawiać to nasikasz w gacie.Przemyslawszy wszytkie za i przeciw postanowił usiąść, już wolał tą nakładkę niż usiąść na kibelek. Tak się przełamał i w domu zaczal tez robić na nakładkę.
Jeśli chodzi o papmersy na noc i spacerek to musiałabyś sama się przełamać i zaryzykować, a najlepiej pozbyć się wszystkich pampersów, zakupić prześcieradło z ceratą Prześcieradło Frotte Nieprzemakalne z Gumką 120x60 (1852556232) - Aukcje internetowe Allegro (są rożne rozmiary) , dużo majtek, proszku i do dzieła.

Teraz Paweł leci do mnie trzyma się za siusiaka podstawiam mu nocnik pod siusiaka, a on pokazuje mi tylek :)) siada, zrobił co miał zrobić, wstał wytarłam mu tyłek na co on mi "pa" i sobie poszedł. Teraz juz wiem do czego mu jestem potrzebna :p

No to Ci Paweł pokazał :-D

Asia w dzień już nie ma wpadek, odpukać, za to w nocy dalej potrafi dać czadu - dziś raz a porządnie. No ale cierpliwie przebieramy i pierzemy, pampersa nie założę, oj nie. W końcu już z 3 miesiące nie kupujemy. A poza tym wiem że potrafi wytrzymać całą noc i że teraz to tylko chwilowy kryzys...

No to Ci Paweł pokazał :-D

Asia w dzień już nie ma wpadek, odpukać, za to w nocy dalej potrafi dać czadu - dziś raz a porządnie. No ale cierpliwie przebieramy i pierzemy, pampersa nie założę, oj nie. W końcu już z 3 miesiące nie kupujemy. A poza tym wiem że potrafi wytrzymać całą noc i że teraz to tylko chwilowy kryzys...

Tak trzymać, myślę że to chwilowe, czuje może zmiany jakie się dzieją w jej rodzinie i tak reaguje. Trzymam kciuki za Was

Jeśli chodzi o Pawła to "było się śmiać" :)))
urwis mały mi rośnie. Dzisiaj pokazuje że chce siku tacie, tata się przejał rano, sciąga mu wszystko a mały w nogi, piszczy, bieka cieszy się, aż widać po gaciach że puszcza kropelki, jeszcze długo sie gonili, ale śmiechu było przy tym no ale dotarł w końcu do łazienki, tylko musieli czyste majteczki ubrać bo te były lekko mokre

reklama
Do góry