reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nocnikowanie

reklama
dzisiaj Gracjanek przespal cała noc bez pieluchy no i pielucha była sucha, w czasie drzemki w czasie dnia tez juz nie siusia, wiec kłopot z głowy.

kurcze, a mnie sie Julka uwsteczniła cosik:crazy:, Leje mi w gacie ostatnio, albo zleje sie całkiem tak ze az kałuza, albo popuszcza. Taki stan utrzymuje sie od 3 dni, mam przejdzie. Z kupą dalej lipa, nie chce robic do kibelka, najchetniej do pampa by robiła, a ze paampa nie ma to kupa laduje w majtach:wściekła/y:.
Gratulacje dla stuczniaczków za wszystkie sukcesy, a tym ktore jeszcze sukcesów duzych nie maja zycze szybkiego odpieluchowania:-)

Tnka mam własnie taka ndzieje. Zwłaszcza, ze taka sytuacja juz kiedys była. Pewnego dnia Julka zaczeła lac w gacie i trwało to dwa dni, po ktorych znow przyszedł czas suchych majtek:-D

u nas pamp na porzadku dziennym chociaz jak ostatnio odwiedzila mnie kumpela z corka i ta mala zrobila siku to Niko tez chcial caly czas na nocnik:tak:

chyba ja zaczne tam siadac:sorry2::-D:-p

Nikuś w ciągu dnia bez pampka lata, nawet w gościach itp. i wpadki coraz rzadziej się zdarzają, jest coraz więcej suchych dni, ale podczas drzemki sika zawsze, o nocy nie wspominając, na spacer mu zakładam i od 1,5h jest sucha :tak:.

reklama
gratulacje dla nocnikujących i powodzenia dla tych, którzy jeszcze nie potrafią.

A powiedzcie jak zamierzacie odpieluchować w nocy? Będziecie nosić na nocnik w nocy, czy jak? Nie mam pojęcia jak się za to zabrać.:confused:

Do góry