reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niski przyrost beta Hcg ..

Truskawka1233

Fanka BB :)
Dziewczyny ,moze ktoras miala podoba sytuacje i skonczylo sie to wszystko dobrze? Wykonalam testy domowe, wszystkie pozytywne . Oczywiście poszlam na bete . Pierwszy wynik to 28mlu , drugi to 50 ,500 mlu a trzeci to tylko 58,40 pojawilo sie delikatne plamienie wiec pojechalam do szpitala ,polozna wykonala usg ale na nim nic nie bylo widac.. obejrzala tez jajniki, przydatki i wszystko jest okej. Chciala tez wykluczyc ciaze pozamaciczna ale nic niestety na usg nie widzi. Powiedziala ze jutro mam pojawic sie na patologi ciazy, powtorzyc bete i jesli bedzie spadala to okej.. zgodze sie z tym bym podali mi srodki by ta ciaze zniwelowac tak jak zasugerowala .. wrocilam zaryczana do domu i zadzwonilan do ginekologa do ktorego kiedys chodzilam i powiedzial ze plamieniem mam sie nie przejmowac bo tak sie zdarza a na usg i tak nic nie Zobacza poza tym powiedzial ze jesli beta urosnie do 70 , 80 ml to mam sie nie zgadzac na podanie mi środków ktore mialy by usunac ciaze.. mam takze poprosic o oznaczenie progesteronu bo byc moze mam go za malo .. bardzo sie boje jutrzejszego dnia .

reklama
reklama
Nie mam pojecia. W czwartek mialam 71 a dzisiaj jestt sobota i wynik to 131 . Lekarz mnie badal i jest tam wszystko w porządku . Wedlug miesiaczki to powinien byc 6 tydzien ale nic nie widac oprocz tego ze endometrium bylo w czwartek cienkie 4 mm a dzisiaj prawie 10 mm . Biora pod uwage ciaze pozamaciczna ale i tez lekarz obstawia ze to pozniejsza owulacja mogla nastapic. Ja juz oszaleje nie wiem co mam myslec. We wtorek znowu oznaczenie bety i w srode kontrola

Przykro mi, ale beta bardzo wolno przyrasta. Choć może wydarzy się jakiś cud, a tak to chyba ciąża biochemiczna i czekanie, aż organizm sam sobie poradzi ... Przykro mi :(

Nie wiem o co juz chodzi . Powiedzial ze to moze byc o wiele wczesniejsza ciaza ze wzgledu na to bralam antykoncepcję hormonalna i różnica moze byc okolo dwoch tygodni . Nie mam zielonego pojecia. Powiedzial ze ta beta mi podwojnie poszla w gore

To trzeba się cieszyć że tak szybko. Przy takim endometrium i tak by się nie miało gdzie zagnieździć. Ja w 14 dniu po owulacji miałam już 18mm. Organizm szybko się zregeneruje

Nie wiem czy to sie miesiaczka rozkręca.. bo jeszcze mnie brzuch nie boli a nie jest mocno obfita. Za pierwszym razem byla jedna wielka plama.. lekarz mowi ze to moze byc miesiaczka w co watpie lub po badaniu ginekologicznym . Ale to niemozliwe zeby az tyle krwi po badaniu bylo . Po cytologi mialan zaledwie kilka malych plamek

reklama