reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niski przyrost Beta HCG w 8 tygodniu ciąży

Malamonka1894

Fanka BB :)
Cześć wszystkim!
Jestem tu nowa ale trafiam do was z problemem. Jestem w 8tc. Od początku Beta rosła idealnie. Jednak w sobotę trafiłam z lekkim plamieniem na obserwacje. W sobotę Beta wynosiła 100410 a w poniedziałek 101970. Czy któraś z was miała taki przypadek? Dodam, że na USG jest serduszko. Dziecko ma 11mm. Nie ma żadnych nieprawidłowości. Czy powinnam się martwić?
[GROUP=][/GROUP]

reklama
reklama
Cześć wszystkim!
Jestem tu nowa ale trafiam do was z problemem. Jestem w 8tc. Od początku Beta rosła idealnie. Jednak w sobotę trafiłam z lekkim plamieniem na obserwacje. W sobotę Beta wynosiła 100410 a w poniedziałek 101970. Czy któraś z was miała taki przypadek? Dodam, że na USG jest serduszko. Dziecko ma 11mm. Nie ma żadnych nieprawidłowości. Czy powinnam się martwić?
[GROUP=][/GROUP]
Hej. Ja mam podobny przypadek. Jak sie skonczylo u Ciebie? Mi tez wolno przyrasta a dzieciątko ma 1.5 przy 83179 tys.

reklama
Skończyło się bardzo dobrze [emoji28] poszłam do innego lekarza, który mówi, że na tym etapie się Bety już nie bada i nie wie po co lekarz w szpitalu to robił. Że najważniejsze jest serduszko i przyrost, który jest dobry. Dziś mam 7 miesięczna córkę :)
Hej. Ja mam podobny przypadek. Jak sie skonczylo u Ciebie? Mi tez wolno przyrasta a dzieciątko ma 1.5 przy 83179 tys.