reklama
Sok z żuka
Fanka BB :)
Czemu masz nastawić się na najgorsze? Lekarz to oceni
Nie wiem po prostu boję się że coś nie tak to moja pierwsza ciążaCzemu masz nastawić się na najgorsze? Lekarz to oceni
Sok z żuka
przyrostu nie ma co badać, beta później już tak nie przyrasta.Nie wiem po prostu boję się że coś nie tak to moja pierwsza ciąża
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, płaczę i nie mogę się uspokoić.przyrostu nie ma co badać, beta później już tak nie przyrasta.
NiebieskookaEM
Po jakiejś wartości bety, ona już nie rośnie o 66% w 48h, ale chyba w 96h czy jakoś tak.
Sok z żuka
masz możliwość iść szybciej na wizytę?Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, płaczę i nie mogę się uspokoić.
No właśnie nie mam możliwości chyba że uda mi się znaleźć jakiegoś innego lekarza. Poszukam gdzieś w okolicymasz możliwość iść szybciej na wizytę?
Lady Loka
Po co dalej badasz betę? Coś się dzieje i Ci kazali?Cześć dziewczyny!
Miło mi Was poznać.
Ciąża 6t początek. Mam duży problem w pt robiłam badanie bety wyszło ponad 10tys a dzisiaj zaledwie 15tys martwię się a lekarza mam dopiero 8.03 co myślicie jest juz bardzo zle? Mam nastawić się na najgorsze?
reklama
dziękuje za otuchęPo jakiejś wartości bety, ona już nie rośnie o 66% w 48h, ale chyba w 96h czy jakoś tak.
nie kazali. Byłam ostatnio u lekarza zobaczył pęcherzyk 11mm i pęcherzyk zoltkowy. A ja głupia sama na własna rękę zaczęłam badać tą betę i psychicznie się męczyćPo co dalej badasz betę? Coś się dzieje i Ci kazali?