Hej dziewczyny, jestem w 24dc, zazwyczaj cykle 28dniowe, dzisiaj wyszły dwa pozytywne testy ciążowe, każdy innej firmy, wedlug własnych obserwacji jestem około 12po owulacji, zrobiłam betę wyszła 37, wylapalam biochema? Zrobić przyrost czy czekać na okres?
reklama
Hmmmm
Fanka BB :)
Jak przedmowczynie - zrób przyrost... Sama w ciąży z synkiem betę w dzień spodziewanej miesiączki miałam 30, 2 dni później 60 (ogólnie sama ciąża przebiegała bez większych komplikacji)...Hej dziewczyny, jestem w 24dc, zazwyczaj cykle 28dniowe, dzisiaj wyszły dwa pozytywne testy ciążowe, każdy innej firmy, wedlug własnych obserwacji jestem około 12po owulacji, zrobiłam betę wyszła 37, wylapalam biochema? Zrobić przyrost czy czekać na okres?
I pewnie zakończyłaby się sukcesem gdyby sobie nie zawiązał supełków na pępowinie w okolicach 24tc.
Ale fakt ponoć na USG widać pęcherzyk dopiero jak beta będzie powyżej 1000... A dopóki nie zobaczy się bijącego serduszka niektórzy gin nie uznają takiej ciąży jako ciążę potwierdzoną (ale to zależy do jakiego gin się trafi)
reklama
blanny
Fanka BB :)
Normalna beta na tym etapie. Zarodek zagnieżdża się 6-12 dpo. Twój dopiero co niedawno się zagnieździł po prostu i tyle. Zrób przyrost, to będziesz spokojna.Hej dziewczyny, jestem w 24dc, zazwyczaj cykle 28dniowe, dzisiaj wyszły dwa pozytywne testy ciążowe, każdy innej firmy, wedlug własnych obserwacji jestem około 12po owulacji, zrobiłam betę wyszła 37, wylapalam biochema? Zrobić przyrost czy czekać na okres?