reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niska beta

Powtórzę się ale zrób przyrost.
Moje bety 2 dni po spodziewanej miesięczne 47 dziś biegający 14 miesięczniak

I w dniu spodziewanej miesięczki beta 9.91 a dziś słodka trzyletnia diablica 😉

reklama
Hej dziewczyny, jestem w 24dc, zazwyczaj cykle 28dniowe, dzisiaj wyszły dwa pozytywne testy ciążowe, każdy innej firmy, wedlug własnych obserwacji jestem około 12po owulacji, zrobiłam betę wyszła 37, wylapalam biochema? Zrobić przyrost czy czekać na okres?
Czemu niby biochema? Ważnu przyrost a nie początkowa wartość. U mnie 1 beta była 18.7 i synek ma 10 miesiecy. Przyrosty byly super. Po prostu bardzo wczesnie wylapana ciaza

U mnie dzień przed spodziewaną miesiaczką mialam 70. Teraz Marysia ma 2,5roku 🙂 a obecnie 2 dni przed miesiączką 30 i jestem w 10tyg ciąży . 🙂
Zrób kolejne badanie 48h po pierwszym i sie dowiesz czy prawidłowo przyrasta

Hej dziewczyny, jestem w 24dc, zazwyczaj cykle 28dniowe, dzisiaj wyszły dwa pozytywne testy ciążowe, każdy innej firmy, wedlug własnych obserwacji jestem około 12po owulacji, zrobiłam betę wyszła 37, wylapalam biochema? Zrobić przyrost czy czekać na okres?
Też miałam bardzo niską betę dwa dni przed miesiączką na poziomie ok. 19. A dziś słyszałam serduszko na USG 🥰

Zrób przyrost, moja beta wynosiła ~47 a dziś jestem w 29+6tc :)

Do góry