Czesc dziewczyny ! Potrzebuje porady,prosze darujcie sobie hejt. Bylam z chlopakiem 3 lata,rozstalismy sie, poniewaz on twierdzil,ze nie moze patrzec jak przez niego ciagle chodze smutna (bo mial problem z uzywkami). Zostawil mnie "z milosci".Wyjechalam na trzy miesiace do pracy do Hiszpanii,ciagle myslac jak to sie moglo stac przeciez tak sie kochalismy. W tym czasie krecila sie wokol niego pewna 17-latka, az uslyszalam ze sa razem. Nadmienie ,ze mamy 24 lata. Wrocilam z Hiszpanii i zaczelam sie spotykac z chlopakiem tam poznanym. Chcialam zapomniec o mojej milosci do bylego. Jednakze musialam sie widziec z bylym, poniewaz maialm u niego wszystkie swoje rzeczy,i za kazdym razem kiedy go widzialam serce mnie bolalo. W duzym skrocie najpierw ja chcialam do niego wrocic,on nie do konca chcial,potem on chcial,to wtedy ja myslalm o tym z Hiszpanii. Dwa tygodnie temu okazalo sie,ze jestem w ciazy i to z bylym. Problem w tym,ze gdy ja nie chcialam do niego wrocic on wrocil "mi na zlosc' do tej 17-latki. Teraz twierdzi,ze jest za pozno. Zaczyna sie drugi miesiac ciazy a on ma wszystko w dupie i jest z tamta. Potrzebuje pomocy i zainteresowania bo nie mam rodziny. Dziewczyny,doradzcie co mam robic?