reklama
Ale nam przyszło się stresować za własną głupotę i nieświadomość, akurat ze musiało trafić na taki imprezowy czas- jak u mnie np.
Czytałam kiedyś o tym dużo. Fakt, opinie są podzielone czy 0.5% alkoholu (tyle ma chyba np Lech free) to ilość szkodliwa czy nie i porównywana z ilością jaka jest w produktach typu kefir. Jednak da się dostać "alkohole" 0.0% (Warka ma takie piwo na pewno) i wina też. Ale jak chcesz mieć pewność że matka się ucieszy z prezentu i nie będzie go obawiać to szukaj właśnie 0.0% omijając te 0.1-0.5% dla świętego spokoju.
Ja o ciąży dowiedziałam się w okolicach 8 tygodnia, a na około 1,5 do 2 tygodni przed tym mieliśmy z mężem parapetówkę, kiedy to pozwoliłam sobie porządnie wypić (wymiotowałam po tym jak kot, co było jednym z pierwszych objawów ciąży). Teraz jestem pod koniec 2-go trymestru i synek jest całkowicie zdrowy.
Natalka1988
Początkująca w BB
U mnie do zapłodnienia doszło koło 22-23 grudnia. w sylwestra normanie piłam i jeszcze na dodatek 6 stycznia, koło 5 stycznia mialam dostac miesiaczki a nie dostalam ale kto by się przejmował 1-2 dni poślizu. tylko że po tym pijanstwie 6 stycznia zygałam w nocy strasznie. 8ego w niedziele zrobilam test i wyszedl negatywny, tylko ze po poludniu. nie dawalo mi to spokoju i zrobilam na nastepny dzien na czczo i dwie kreseczki;]
podobno te 2 tygodnie nie maja wplywu na to co jemy i pijemy, ze w jakims sensie plod jest chroniony, ja mozna powiedziec ze zmiescilam się na styk.
nie przejmuj się wszystko będzie dobrze
podobno te 2 tygodnie nie maja wplywu na to co jemy i pijemy, ze w jakims sensie plod jest chroniony, ja mozna powiedziec ze zmiescilam się na styk.
nie przejmuj się wszystko będzie dobrze
Dziewczyny ja już po porodzie. Urodziłam ślicznego, dużego i slinego chłopca 3800 i 56 cm, 10 pkt w skali, cały i zdrowy . Mam nadzieję, że będzie się dobrze rozwijał. W sobotę wyszliśmy ze szpitala .Dziękuję za słowa otuchy.
aga6
Fanka BB :)
duzo zdrowia dla synkaDziewczyny ja już po porodzie. Urodziłam ślicznego, dużego i slinego chłopca 3800 i 56 cm, 10 pkt w skali, cały i zdrowy . Mam nadzieję, że będzie się dobrze rozwijał. W sobotę wyszliśmy ze szpitala .Dziękuję za słowa otuchy.
Dziewczyny ja już po porodzie. Urodziłam ślicznego, dużego i slinego chłopca 3800 i 56 cm, 10 pkt w skali, cały i zdrowy . Mam nadzieję, że będzie się dobrze rozwijał. W sobotę wyszliśmy ze szpitala .Dziękuję za słowa
Ostatnia edycja:
reklama