Dzisiaj wyglądało to tak jak na zdjęciu. Lekarka powiedziała że to prawdopodobnie puste jajo, bo ten pęcherzyk żółtkowy jest niewyraźny, niby go zmierzyła ale to nie jest tak jak powinno być, no i nie ma echa zarodka. Właściwie to już chciała mi dawać skierowanie do szpitala ale stwierdziła że można poczekać jeszcze tydzień dla pewności. Więc już właściwie się mentalnie przygotowuje na poronienie.
reklama
jasani
Fanka BB :)
Jeżeli jest zarys pęcherzyka żółtkowego to nie jest to puste jajo. Na tym zdjęciu pęcherzyk już nie wygląda tak źle. Więc nadzieja jeszcze jest. Poczekaj ten tydzień i wtedy się okaże.Dzisiaj wyglądało to tak jak na zdjęciu. Lekarka powiedziała że to prawdopodobnie puste jajo, bo ten pęcherzyk żółtkowy jest niewyraźny, niby go zmierzyła ale to nie jest tak jak powinno być, no i nie ma echa zarodka. Właściwie to już chciała mi dawać skierowanie do szpitala ale stwierdziła że można poczekać jeszcze tydzień dla pewności. Więc już właściwie się mentalnie przygotowuje na poronienie.
asia.joanna
Jeszcze może być dobrze, bądź dobrej myśli.Dzisiaj wyglądało to tak jak na zdjęciu. Lekarka powiedziała że to prawdopodobnie puste jajo, bo ten pęcherzyk żółtkowy jest niewyraźny, niby go zmierzyła ale to nie jest tak jak powinno być, no i nie ma echa zarodka. Właściwie to już chciała mi dawać skierowanie do szpitala ale stwierdziła że można poczekać jeszcze tydzień dla pewności. Więc już właściwie się mentalnie przygotowuje na poronienie.
Dalsza część mojej historii wygląda tak że dzisiaj byłam na wizycie i jest zarodek z bijącym serduszkiem! Prawie spadłam z fotela jak to zobaczyłam! Ciąża jest tydzień młodsza niż wynika z terminu miesiączki ale lekarz mówi że na ten moment jest wszystko okej. Mam nadzieję że tak już pozostanie.
Olka2729
Wspaniałą wiadomość gratuluję ❤Dalsza część mojej historii wygląda tak że dzisiaj byłam na wizycie i jest zarodek z bijącym serduszkiem! Prawie spadłam z fotela jak to zobaczyłam! Ciąża jest tydzień młodsza niż wynika z terminu miesiączki ale lekarz mówi że na ten moment jest wszystko okej. Mam nadzieję że tak już pozostanie.
A co z kształtem
Idealnie okrągły nie jest, na pewno lepszy niż był, a lekarz powiedział że mam się tym nie przejmować bo nie z takich pęcherzyków dzieci się rodziłyA co z kształtem pęcherzyka, oki ?
reklama
Hej. Jestem w 6d6 ciąży również mam bardzo nieregularny kształt pęcherzyka ciążowego. Tydzień temu byłam u lekarza z krwawieniem. Diagnoza poronienie zagrażające, leki i leżenie. Serduszko bije, więc jest nadzieja, ale bardzo się martwię bo większość podobnych opisanych sytuacji nie kończyła się dobrze.Witam serdecznie załączam wczorajsze usg 4t5d pecherzyk ciazowy ma nieregularny kształt. Czy któraś z Was miała podbnie? Jak skoczyła się Wasza historia??
Zobacz załącznik 1438569