Witam jestem w 23 tygodniu ciąży . Dzisiaj robiłam badania morfologię i mocz . W morfologii jest je dna nieprawidłowosc Bazofle 0,01 a norma zaczyna się od 0,02. W moczu natomiast mam za dużo bakterii 626,30 a norma jest do 385 ;( tak samo jest z leukocytami 133 a norma jest do 39. Bardzo się martwię to moja pierwsza ciąża . Wizytę u ginekologa mam dopiero 16 października .
reklama
Rozwiązanie
Tak wiemIm szybciej zareagujesz tym lepiej..tylko nie daj sie zbyc lekarzowi❤
marta18691
Fanka BB :)
Moze jakas infekcje masz lekarz Ci powie co masz zrobicnie ma co panikowac tez za bardzo
Dziękuje za odpowiedź , jak szybko trzeba się zgłosić do lekarza ?Wygląda mi to na infekcje, przynajmniej u mnie z podobnymi wynikami moczu tak było. Pewnie lekarz zleci posiew moczu i ustali dalsze leczenie.
Ania0306
Ja zgłosiłam się na kolejny dzień. Czym szybciej tym lepiej bo od razu coś Ci lekarz przepisze.Dziękuje za odpowiedź , jak szybko trzeba się zgłosić do lekarza ?
Patrycja35
Idz do ogolnego z wynikami przepisze Ci cos
Witam , zarejestruje sie jutro mam nadzieje ze bd okIdz do ogolnego z wynikami przepisze Ci cos
reklama
Patrycja35
Im szybciej zareagujesz tym lepiej..tylko nie daj sie zbyc lekarzowi❤Witam , zarejestruje sie jutro mam nadzieje ze bd ok
Tak wiemIm szybciej zareagujesz tym lepiej..tylko nie daj sie zbyc lekarzowi❤
reklama