reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.....niepełnosprawność?

reklama
Przykre, zgadzam sie ale i smutne zarazem bo jak nie zaplacisz to nie masz:baffled:
zobaczymy jak wszystko sie ulozy daje im jakies dwa tyg jeszcze to bedzie akurat miesiac i bede pisala skarge do NHS moze cos wtedy ruszy?!:tak:
trzymajcie wszyscy kciuki bo ja jestem juz zmeczona ich niewiedza:-(

Wczoraj przyszedl list ze szpitala i juz mialam nadzieje ze to w sprawie wizyty u Ortopedy a tu info o zmianie dnia i godz wizyty u Chirurga Plastycznego:-(, no nic nadal czekamy zobaczymy co bedzie dalej:sorry2:

Własnie przeczytałam Wasza historie i sle wam duzo ciepłych uczuc,mam nadzieje,ze troche sie ta słuzba zdrowia opamieta i nie bedziecie musieli tracic czasu na walke o swoje prawa a skupicie sie na leczeniu slicznej nastusi:tak:Wierze,ze wszystko sie ułozy i malutka bedzie miała sprawna raczke..Niestety w Wielkiej Brytani tak własnie wyglada biurokracja...my z mezem czekamy na przyznanie rodzinnego(dodatek na dziecko)juz ponad poł roku.A niektorzy narzekaja na Polske...jak oni tam traktuja ludzi to w głowie sie nie miesci:no:Trzymam za was kciuki,juz niedługo maj to moze w Polsce zrobia cos wiecej dla coreczki:confused:

Wczoraj przyszedl list ze szpitala i juz mialam nadzieje ze to w sprawie wizyty u Ortopedy a tu info o zmianie dnia i godz wizyty u Chirurga Plastycznego:-(, no nic nadal czekamy zobaczymy co bedzie dalej:sorry2:
No to faktycznie cię zawiedli.Dobrze że chociaż zawiadomili o zmianie terminu

mamo julci dobre i to,pewnie ze tak:tak:.juz nie licze na nich i zaraz w tym tygodniu bede sie starala sama na wlasna reke znalezc ortopede:sorry2:
dziekuje wszystkim mamusiom za wpisy:tak:

mamoJulci i pozostale mamusie:-)
udalo mi sie skontaktowac ze swiatowej slawy lekarzem Wlerym Sienkielem ktory ostatnio zoperowal kregoslup i mezczyzna chodzi:szok:.sa wielkie mozliwosci w obecnych czasach i dostlismy kontakt do innego lekarza drBaczara ktory jest swiatowej slawy chirurgiem reki i wyobrazcie sobie ze pod koniec roku otwieraja w Krakowie szpital ktory bedzie zajmowal sie w szczegolnosci dziecmi i wadami takimi jak ma nasza mala:tak:.Mam zadz w pazdzierniku i umowia nas na wizyte.Jestem ogromnie szczesliwa bo Anastasia ma szanse na to ze kiedys moze nawet zapomniec ze moglaby nie miec sprawnej raczki i nawet z tego co wiem moga jej wszczepic proteze paluszkow.
NAWET SOBIE NIE WYOBRAZACIE JAKA TO JEST WIADOMOSC DLA NAS RODZICOW I JAK OGROMNE SZCZESCIE ZE NASZA NIUNIA BEDZIE MIALA NORMALNE ZYCIE.a na chwile obecna mamy przynajmniej taka opcje i wiara na prawde cuda moze zdzialac.Pozdrawiam wszystkich
szczesliwa mama Anastasii:laugh2:

reklama
Cieszymy sie razem z wami:tak::tak::tak:To cudowna wiadomosc!!!Wrescie dzieci beda miały szanse na leczenie w kraju i normalne zycie.mam nadzieje,ze Nastusi uda sie pomoc.

Do góry