reklama
MamaNastki
Mamusie październikowe 07
My tez mamy szczera nadzieje ze uda nam sie wszystko zalatwic jak trzeba.na pewno dam znac co i jak i sie nam udalo a jak na razie czekamy:-)
MamaNastki
na pewno damy znac a jak na razie to czekamy
Marta1981
Rodzyneczka
Ja też czekam na wieści o Nastce.Buziaczki słodziutkie dla małej.
MamaNastki
dzieki dziewczyny:-).jak na razie dostalismy zaproszenie na sesje odstawiania dziecka od piersi.Zobaczymy jak to bedzie.
pozdrawiamy
pozdrawiamy
Rudson
Mamy październikowe 2007
Hej
Pieknie napisalas o swojej coreczce...i zgadzam sie i z toba i z ktoras z dziewczyn TWOJA CORECZKA JEST IDEALNA
Sama spedzilam wiele miesiecy (lat) w szpitalach ortopedycznych....widzialam wiele chorych i nieszczesliwych dzieci.
Nastka nauczy sie zyc z taka raczka jaka ma i sama zobaczysz jak bardzo sprawna bedzie ta raczka...zdziwisz sie
Mam dobra znajoma, ktora poznalam w szpitalu - urodzila sie bez kciukow...a radzila sobie ze wszystkim lepiej niz inni...i nie chciala od nikogo zadnej pomocy
Wiec glowa do gory!!!! Ale oczywiscie nie odpuszczaj tej Brytyjskiej sluzbie zdrowia
Ps Zapraszamy na watek pazdziernikowy!!!!!!!!!
Pieknie napisalas o swojej coreczce...i zgadzam sie i z toba i z ktoras z dziewczyn TWOJA CORECZKA JEST IDEALNA
Sama spedzilam wiele miesiecy (lat) w szpitalach ortopedycznych....widzialam wiele chorych i nieszczesliwych dzieci.
Nastka nauczy sie zyc z taka raczka jaka ma i sama zobaczysz jak bardzo sprawna bedzie ta raczka...zdziwisz sie
Mam dobra znajoma, ktora poznalam w szpitalu - urodzila sie bez kciukow...a radzila sobie ze wszystkim lepiej niz inni...i nie chciala od nikogo zadnej pomocy
Wiec glowa do gory!!!! Ale oczywiscie nie odpuszczaj tej Brytyjskiej sluzbie zdrowia
Ps Zapraszamy na watek pazdziernikowy!!!!!!!!!
MamaNastki
Dziekujemy serdecznie Rudson za wpis:-).oczywiscie ze bedzie sobie doskonale radzila bo juz daje sobie swietnie rade natomiast chodzi mi o podejscie tutejszej sluzby zdrowia do dziecka z wada.okazalo sie ze mala powinien zobaczyc ortopeda po urodzeniu natomiast nic takiego nie nastapilo a my nadal czekamy
jestem ciekawa jak dlugo to potrwa i mam nadzieje, ze nie tak dlugo jak do genetyka bo u niego nie bylismy jeszcze, a jak dostaniemy zaproszenie na wizyte to z 1,5 miesiecznym wyprzedzeniem takze nadal ciszaaaaaa:-(
jestem ciekawa jak dlugo to potrwa i mam nadzieje, ze nie tak dlugo jak do genetyka bo u niego nie bylismy jeszcze, a jak dostaniemy zaproszenie na wizyte to z 1,5 miesiecznym wyprzedzeniem takze nadal ciszaaaaaa:-(
mamoośka
Fanka BB :)
Doczekacie się napewno,a jeżeli chodzi o podej ście lekarzy to nie tylko u was jest takie.Dziekujemy serdecznie Rudson za wpis:-).oczywiscie ze bedzie sobie doskonale radzila bo juz daje sobie swietnie rade natomiast chodzi mi o podejscie tutejszej sluzby zdrowia do dziecka z wada.okazalo sie ze mala powinien zobaczyc ortopeda po urodzeniu natomiast nic takiego nie nastapilo a my nadal czekamy
reklama
MamaNastki
No wlasnie wiem ze nie tylko tutaj i niestety to wlasnie my mamy to szczescie ze sprawdzamy to na wlasnej skorze.Probowalam dzisiaj w przychodni dostac jakis namiar na Ortopede ale health visitor mi odpowiedziala ze ona tu nie robila praktyki i nie zna zadnych lekarzy.no zeby jakies checi pomocy albo cokolwiek,zupelnie nic.na prawde rece mi opadaja:-(
Podziel się: