reklama
Rusałko
Fajnie, że jesteś już w domciu, ja właśnie szykuje się powoli do wyjścia. Umówiłam się z rana z Sylwią na placu zabaw. Co najważniejsze aparat fotograficzny zapakowany. A reszta... niech się dzieje wola Boża:-).
Fajnie, że jesteś już w domciu, ja właśnie szykuje się powoli do wyjścia. Umówiłam się z rana z Sylwią na placu zabaw. Co najważniejsze aparat fotograficzny zapakowany. A reszta... niech się dzieje wola Boża:-).
no ja tu zerkam i jakas weekendowa cisza
ja udupiona - polozna nie pozwala mi jeszcze chodzic na spacerki..;/..ale maly z Dusia i tatusiem zaliczyl dzis pierwszy spacerek
ja codziennie mam polzna i zastrzyk..ale jutro nawiewam z domu- mala zawiezc do przedszkola
ja udupiona - polozna nie pozwala mi jeszcze chodzic na spacerki..;/..ale maly z Dusia i tatusiem zaliczyl dzis pierwszy spacerek
ja codziennie mam polzna i zastrzyk..ale jutro nawiewam z domu- mala zawiezc do przedszkola
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Rusia, no nie wytrzymam! Ty się oszczędzaj na razie, nie szalej, co?!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Rusia zeby z Twojego kozakowania tylko czegos nie wyniklo...uwazam ze za szybko po cc chcesz stanac na rowne nogi...
Nas caly weekend nie bylo... :-)
Nas caly weekend nie bylo... :-)
reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
No ja bym zrobiła to samo, też mnie nosiło więc cię dobrze rozumiem. A jakie zastrzyki ci robią?no ja tu zerkam i jakas weekendowa cisza
Podziel się: