reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

moje kochane - toz ja za Wami takze steskniona...i jak na głodzie czekałam az goscie sobie pojda:-D:-D...no bo tu coraz ktos wpada mnie odwiedza..oczywiscie pierwszy dzien w UK i od rana % leciały..az wstyd sie przyznac:sorry2:...

ale jutro juz-obiecuje!:tak::tak:a teraz zmykam do mezula..bo goni od kompa:confused::angry::-Di kaze"spac":baffled:

reklama
no a my dziś wróciliśmy :) od paru godzin przed kompem bo prawie 2 tyg do nadrobienia, netu nie był a oulook odebrał mi dziś 136 wiadmości!!!...wyjazd super, w piatek albo sobote ruszamy dalej roboty wiec mnóstwo, jutro postaram sie wrzucic jakies zdjecia (a raczej dziś :))

A ja się żegnam co najmniej na tydzień. Jutro zaczynamy wspólny urlop. Najpierw weekend u moich rodziców, potem 5 dni nad morzem. A w następny weekend wesele kuzynki.

my też od jutra urlopujemy nad morzem- póki co wymęczyło mnie samo pakowanie:baffled: a raczej prasowanie:szok: wybywamy na dwa tygodnie

wszystkim urlopujacym i tym już po życzę sloneczka:tak:

ja tez znów się pakuję - koszmar!!! no i właśnie pakowanie przy dzisiejsze temp było straszne...jeszcze jutro/pojutrze wpadnę pewnie bo będziemy u teściów ale od poniedziałku na tydzień do lasu :) życzę wszystkim miłego wypoczynku i jak najmniej tych zapowiadanych burz@!!!

reklama
dziewczyny wypoczywajcie i nabierajcie sił na starcia z naszymi maluszkami. Jednak pomyslcie o nas od czasu do czasu:-) i róbcie dużo zdjęć!!!!

Do góry