reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

My też się meldujemy :-) byłyśmy u mojej mamy, Martuś na krok mnie nie odstępowała, bo się bała, że będzie musiała zostać :tak: na nic się nie zdały tłumaczenia, że razem wrócimy do taty.

reklama
Ja to powinnam naganę dostać bo wcale nieodpalałam kompa i nawet nie to że czasu nie miałam tylko poprostu mi się nie chciało. Zaraz wrzucę fotki z Zakopanego a wogóle to ostatnio ja, Matek i Madzia złapaliśmy takiego 1dniowego wirusa i po nim jestem lżejsza znowu o pare kilo:no:

Ania gdyby nie moj program ktory przed chwila ogladalam napislakabym ze mialas byc ale Cie nie ma...hehe i nawet sobie pomyslalam ze zawsze jak napisze ze kogos nie ma to ten ktos najpojniej dzien pozniej sie zjawia...Nawet Sumka co to ja raz na miesiac widac :-D Witaj spowrotem :-)

Witam............po straaaaaaaaaasznie długiej przerwie.:-)
Dużo się działo - przeprowadzka, praca, ciagły brak czasu i dodatkowo mój Maciuś jest takim kochanym zbójem, że opadam z sił :):szok:
No i najwazniejsze - we wrześniu spodziewam się nowego "zbója"!!!!
Wykończą mnie :)))) :-Da różowych sukienusi nie będzie...:no:
Pozdrawiam serdecznie wszystkie "stare" i "nowe" forumowiczki!!

Ps. Od razu z prośbą- o elektroniczną wersję Jezyka Dwultaka - jestem na etapie walki uderzania głową w ścianę , podłogę :(
agamazanek@wp.pl

wiem wiem ... Ja Cię kojarzę :) , nie udzielałam się zbytnio, ale często bywałam.
No cóż czekam moze jeszcze ktoś ma wersje elektorniczną.

reklama
Do góry