reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Ja nieczęsto teraz zaglądam bo w poniedziałek przyjechał mąz i " cierpie na brak czasu ":tak: a dzisiaj w nocy wyruszamy na Słowacje na kilka dni na narty coprawda bierzemy laptopa ale nie wiadomo czy tam wogóle bedzie net ;-)

Sylwia ja również życze dobrej zabawy ;-)

reklama
Bawcie sie dobrze dziewczyny i wracajcie z "pelna klisza:-D" zdjec oraz "bagazem miłych wspomnien i cudownych chwil"..:tak:

Wlasnie...I dlatego tez nie jestem za tym zeby tak od reki dawac komus dostep do zastrzezonego...Bo takie wpadna ,3 razy o pogodzie napisza i juz ich nie ma...A Ell to szkoda ze nie zaglada...Jestem bardzo ciekawa jak tam Otylka wyrosla...:-)

To trzeba ją wypisac z naszych zastrzeżonych i juz
Ja mialam watpliwosci ale moze poprostu trzeba zasady takie nasze ustalic ze np dopiero po 3 miesiacach tam dajemy dostep:-D

reklama
Do góry