reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Basiu wracaj szybko i musowo dużżżżżżżżżoooo zdjęć :-);-)
Ja też już tak powoli żegnam się na tydzień bo w sobote lece do Polski :-( . Dziewczyny ale mi si,e nie chce , szok ........... ale jak mus to mus
Będe zaglądać coprawda u teściów na bb ale nie wiem jak z czasem bedzie no i boje się jak to ze spaniem Zośki bedzie bo łóżeczka nie bedzie i wogóle . ehhhh zobaczymy..........
Ja też już tak powoli żegnam się na tydzień bo w sobote lece do Polski :-( . Dziewczyny ale mi si,e nie chce , szok ........... ale jak mus to mus
Będe zaglądać coprawda u teściów na bb ale nie wiem jak z czasem bedzie no i boje się jak to ze spaniem Zośki bedzie bo łóżeczka nie bedzie i wogóle . ehhhh zobaczymy..........
A ja jutro ide na wesele do koleżanki a w niedzielę wyjeżdżam znów na miesiąc do Goteborga i wracam w lipcu ale będę obecna na BB i to może częściej niż teraz bo w domu to zawsze jest coś do roboty a to w ogrodzie a to z dziećmi na plac na cały dzień a tam to jest inaczej i jakoś więcej czasu mam:-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Ojej, no to zaczynają się wyjazdy wakacyjne:-) Wszystkim życzymy bezpiecznych podróży, duuużo wypoczynku i szczęśliwie spędzonego czasu:-) Wracajcie szybko i wklejajcie zdjęcia!:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja w niedziele lece do Angli na imprezke:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
oooolala ale Ci fajnie Pati:-)
No prosze prosze, jakie Podrozniczki Smigajcie Kochane bezpiecznie i wracajcie predziutko!
Pati, zajefajnej imprezki!...
Ania, udanego wesela...
Stokrotki, bezbolesnego pobytu i szybkiego powrotu...
Kasia, pozdrow Borejkowy Poznan ;-)
Pati, zajefajnej imprezki!...
Ania, udanego wesela...
Stokrotki, bezbolesnego pobytu i szybkiego powrotu...
Kasia, pozdrow Borejkowy Poznan ;-)
reklama
Podziel się: