reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Ja znikam od jutra na weekend, bo jadę nad podwarszawski Zalew Zegrzyński na firmowe regaty :-). Jadę jutro zaraz po pracy, wieczorem imprezka, a w sobotę żeglarskie rozgrywki. Małż i Wojciaszek pewnie przyjadą mi kibicować.:-)

Mamoocik, a gdzie nocujecie? Gdzie regatki - w sensie skad? Jadwisin? Zegrze?... No i najwazniejsze - gdzie IMPREZKA? ;-) Moze bysmy sie podlaczyli pod to kibicowanie??

reklama
Heatherku, impreza zorganizowana przez firmę, więc zamknięta....:baffled: nawet inni ludzie z firmy nie mają wstępu, tylko 6-osobowa załoga-reprezentanci (w tym moja skromna osoba;-)). Małż też nie idzie.
Nocleg z piątku na sobotę mamy zapewniony w hotelu 500 (ten klockowaty w Zegrzu). Nie wiem dokładnie gdzie regaty, ale jeśli hotel 500 ma przystań, a pewnie ma, to pewnie wyścig będzie gdzieś w tej części zegrzyńskiej "patelni".
Małż i Wojciaszek przyjeżdża w sobotę. Gdybyście mieli chęć to daj znać na komórkę. Fajnie by było się spotkać.
Drugą noc pewnie spędzimy u koleżanki na działce w Poddębiu (gdzie niestety nie mogę Was zaprosić bez konsultacji z nią).

Heatherku, impreza zorganizowana przez firmę, więc zamknięta....:baffled: nawet inni ludzie z firmy nie mają wstępu, tylko 6-osobowa załoga-reprezentanci (w tym moja skromna osoba;-)). Małż też nie idzie.
Nocleg z piątku na sobotę mamy zapewniony w hotelu 500 (ten klockowaty w Zegrzu). Nie wiem dokładnie gdzie regaty, ale jeśli hotel 500 ma przystań, a pewnie ma, to pewnie wyścig będzie gdzieś w tej części zegrzyńskiej "patelni".
Małż i Wojciaszek przyjeżdża w sobotę. Gdybyście mieli chęć to daj znać na komórkę. Fajnie by było się spotkać.
Drugą noc pewnie spędzimy u koleżanki na działce w Poddębiu (gdzie niestety nie mogę Was zaprosić bez konsultacji z nią).

Alez ja sie nie wpraszam! Naprawde!!! Tym bardziej, ze mamy mete tuz obok Zegrza (no, moze nie TUZ, ale niedaleko;-))...
Chcielismy tylko Zeglarke Regatowke zobaczyc w akcji :-D:-D:-D A skoro w H500 to ja juz wszystko wiem i jesli nam odpali, zeby sie z Wami zobaczyc, to podskoczymy nad Zalew :-D Dam znac na koma, jakby co :-D:-D:-D
POWODZENIA!!!!! Zostaw wszystkich w tyle!!! No i stopy wody!!! :-D:-D:-D

Wpadam na chwilkę przeprosić, że się nie odzywam, i pożegnać się. Przez ostatnie dni miałam takie urwanie głowy, że zaglądałam na chwilę i nawet nie miałam kiedy poczytać co u Was, nie mówiąc o pisaniu... a dziś wyjeżdżamy do mojej mamy, w niedzielę jest komunia mojej chrześniaczki :-) net u mamy działa okropnie, więc pewnie nawet nie zajrzę. Ale jak wrócę pochwalę się fotkami- oprócz komunii będą jeszcze zaległe z pikniku w żłobku i z niedzielnej wizyty w zoo :-) i oczywiście wszystko pilnie nadrobię! Dziękujemy za śliczne karteczki urodzinowe! I dziękuję za ciepłe słowa na wątku zamkniętym, cieszę się że trafiłam na to forum i Was poznałam :-) Zajrzę najszybciej jak będę mogła! Pa pa!

Mamoocik dawaj czadu...
my pewnie nie damy rade zajrezc, chociaz mamy tak blisko, bo jutro urwanie glowy, znajomi wpadlaja itp...
i czekamy na foty, jakbys miala:-):-):-)

A ja dziewczyny tak od przypadku do...ale pewnie w weekend juz w ogóle nie zajrze bo mamy roczkowe urwanie głowy - za to potem wszystko dokładnie pokaże i opowiem :)

buuu ja tak żałuje że mam tak mało czasu teraz.... a potem jak mnie nie ma tydzień, dwa to nie ma nawet jak nadrobić zaległosci..... i coraz trudniej wejsć na BB..... TĘSKNIE TESKNIE TESKNIE

A my już w Tarnowie. Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej!

Irma, jechaliśmy przez Wrocław nocą (jeszcze nigdy tam nie byłam) - bardzo fajne wydaje się Twoje miasto :-)

reklama
Dzięki za trzymanie kciuków.:-) Drobne opowieści na czerwcowych ploteczkach.

Kasiu, dobrze, że szczęśliwie wróciliście do domku.:tak:

Do góry