reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja rozmawiałam z Pati obiecała zaglądać trzeba ją kopnać w zad to może zacznie zaglądać Franca jedna a my póki co piszemy i nie narzekamy mnie w tym tygodniu mało będzie mam kolowrotek organizacyjny wyjazd firmowy i mnóstwo innych rzeczy,,,,?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A pewnie ze tak zrobię
Hej kochane. Robiłam wczoraj porządki i wpadły mi w ręcę kartki urodzinowe od Was dla OLi. I postanowiłam do Was zajrzeć. Wyłączyłam się,bo na tamten czas wszystko waliło mi się na głowę. Pogrzeb za pogrzebem, praca, Adam, dzieci. Od ponad pół roku pracuje w nowym miejscu, Adam wprowadził separację i do niczego się nie wtrąca, praca w miarę ok, dziewczynki rozrabiają, chociaż teraz są chore. Przepraszam, że nie zaglądałam,ale miałam dość. A teraz patrzę w przód z lepszym nastawieniem. wiem, że mam tylko dziewczynki i dla nich trzeba żyć. Ja schudłam ponad 15 kg. I zaczęłam planować przyszłość. Mysleć o jutrze. Chodzę od czasu do czasu do psychologa Ali :-). Pomaga jej i mnie też wspiera. O Adama chciałabym walczyć ale już nie potrafię. Mieszkamy razem,ale obok siebie. Nie rozmawiamy,nie mamy wspólnych spraw, nic. Poprostu zajmuje się dziewczynkami. Nadal nie pracuje. Może czas coś pomoże... Uśmiecham się i z tego się cieszę. Postaram się nadrobić zaległości i bywać tu częściej.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Fredzia miło ze sie odezwalaś my teraz piszemy troszkę z dziewczynami na fcb fajnie będzie jak dolaczysz.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
To załóż Mamoociku i odzywaj sie
reklama
hej hej Mamoot powiem Ci że ostatnio, po pierwszym boomie i kilku większych dyskusjach, tez nie piszemy za bardzo na fb...no ale jest ta świadomość, że jednak w każdej chwili można napisać i szybko się skontaktować...mogłabyś sobie założyć takie konto Mamootowe tylko dla naszej grupy, bez wciągania się w całe fb, podawania swoich danych itp itd,no ale to jak uważasz
Podziel się: