reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Sylwia i ja mam nadzieje że się trochę zaczniemy odzywać:) ja tez często sobie myslę co bym Wam napisała, chcę się czymś podzielić ale potem jakoś do kompa i na stronę cięzko...urlop mieliśmy naprawdę rewelacyjny, zbieram się za fotoreportaż zdjęciowy ale to jeszcze pewnie potrwa...
krótko napiszę co u nas a dzieje się sporo więc nie wiem czy krótko się da...zaczne oczywiście od tego ze stresik przed jutrzejszym dniem bo mieliśmy jeszcze w ostatnim tyg akcje zmiany szkoły , w czwartek dopiero zapisany do nowej...jeszcze mam akcje z wymianą książek i tornister jednak kupiłam na ostatnia chwilę w piatek i nikogo w nowej nie znamy...więc stres jest
zmiana dlatego, że okazało się że u Karola nie powstała integracyjna klasa i ma być 27 osób w klasie ...nie wyobrażam go sobie-on ma zalecenie w ogóle do integracji a jeśli już zwykła to zdecydowanie mniejsza; przy okazji miałam po urlopie od razu od 19.08 przeprowadzke w pracy - przeniesli nas do odremontowanej i przystosowanej cześci szkoły (tzn jako oddzielna placówka i budynek ten sam) no i jak zaczęłam tamta szkołę przy mojej pracy oglądac i porównywać to same plusy...klasa integracyjna 15 osób...no ale zanim poszłam na zebranie do "byłej szkoły" do integracji doszło jeszcze dwoje dzieci z powaznym niedosłuchem z implantami i w końcu po długich dyskusjach z psychologiem szkolnym (znajoma) i jej wyraźnej sugestii ze Pani w "zwykłej" klasie bardzo dobra Karol zapisany jednak do zwykłej klasy...ale jako max 20sta osoba, będzie miał jeszcze tam dodatkowe zajęcia socjoterapii, 2 h terapii indywidualnej, oprócz angielskiego niemiecki...także wyglada to wszystko fajnie a jak będzie wyjdzie w praniu - mam nadzieję że nie pożałuję, no nie ukrywam że i logistycznie mnie się to bardzo podobało bo pomimo że szkoła rejonowa bardzo blisko to w przeciwną stronę a do tej tez mamy 10-15 min drogi (ja ide 10, z Karolem pewnie 15-20) a i tak pewnie przez 2 lata sam chodzić nie będzie więc jednak wygodniej że będę go miała tak blisko

a z innej beczki - za różowo byo chyba już i za fajnie i się okazało, że Karol ma boreliozę....więcej napisze na odpowiednim wątku

pisać laski pisać!!! Kasia a może byś tak przyszła porządek zrobiła bo widzę że ja nie tu gdzie trzeba wypisuję...

No właśnie admin śpi;) u nas początek roku za nami;) było śmiesznie do hymnu poczet sztandarowy u takie klimaty - przypomniała mi sie podstawówka ;) Wojtek zadowolony poszedł jak w dym;) odrobił już pierwsza prace domowa spakował plecak i nie może sie doczekać prawdziwej szkoły. Zobaczymy jakie bedą wrażenia jutro. Napisze wiecej rano.

Jestem! :-) Na forum nie było mnie dłuuugo, ale to wakacje. A jak byłam w sierpniu jeden tydzien w Warszawie to miałam tyle pracy, że do domu tylko spać przychodziłam. I komp to była ostatnia rzecz, na która chciałam patrzeć. :-)
Fajnie, że jesteście, że chłopcy do szkoły ruszyli. Życzę im pozytywnych wrażeń.

Nie wiem, czy Kasia sie odezwie, bo jeszcze przed wakacjami napisała mi, że straciła zapał do BB :-(
Smutno. Tęsknię za nią, za Pati, za Rusią, Fredką.
Ale cieszę się, ze Wy tu jesteście :-)

Dziewczyny straciły zapał z prostego powodu nic sie tu nie dzieje a sytuacja gdy kilka razy sie zajrzy i nic powoduje niestety to ze człowiek przestaje zaglądać....,,

reklama
no żal, ja bardzo tęsknię za wami i choć zawsze myślę że to czy tamto napiszę to potem ciężko usiąść do kompa na bb....no ale jak widzicie od nowego roku choć raz na jakis czas się staram - tak postanowione, może jak nawet we 3 sobie pogadamy to jeszcze stałe byłe bywalczynie dołączą (zwłaszcza Kasia, Pati, Rusia, te które jeszcze przed wakacjami zaglądały, może czasem Fredka...) chyba spróbuję je jakąś prywatną wiadomością ściągnąć:)

Do góry