reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Witajcie Cioteczki :-). Na wstępie buziaki ciepluche dla waszych szkrabów :-) od Zosieńki i odemnie . Strasznie tesknie za wami ale naprawde oststnio jakoś nie mam czasu . Przesiaduje całe wieczory przed kompem to fakt ale zaczełam szukać lekarza / kliniki w celu usuniecia naczyniaka u Zośki . Pochłania mi to całe wieczory , szukam , czytam, oglądam , wysyłam mejle ......... Tak pozatym to u nas wszystko dobrze . Zośka rośnie , rozrabia :-);-)....... Mam nadzieje że się jakoś uporam z wszystkim i będe na forum częściej . Otulam ciepłymi myslami .

P.S. Pati dziekuje za pamięć :-)

reklama
Miło Was Widziec Stokrotki!!udanego Polowania Na Dobrego Lekarza!!! Zagladaj Do Nas Jak Najczesciej!!bo I Cicho Ostatnio Tu U Nas..i My Tesknimy Za Zosią!!!prosze Czesciej Nam Ją Pokazywac!!!

Ja tak na szybciutko znalazłam świetnego lekarza , ale niesty okazało się ze to nie naczyniak tylko malformacja tetniczo-żylna ............ Nie jest to łatwe do leczenia i nie ma jednej metody tylko trzeba próbować różnych środków i to też nie koniecznie musi dac jakiś rezultat ........ Powiem wam że podłamałam się , mam niesamowity metlik w głowie . I jestem wściekła że lekarze u których byłam tak olewczo mnie potraktowali , nie zrobili kompletnie nic , nawet nie potrafili tego dobrze zdjagnozować i pewnie jak głupia bym czekała tak jak zalecali mi ale coś mnie tekneło i zaczełam szukać , dowiadywać się .......... W listopadzie jedziemy do Polski na szczegółowe badania ( USG Dopllerowsie, rezonans magnetyczny , badanie naczyniowe ) do naszego lekarza - anioła no i zobaczymy co i jak ..................
Dziekuje za powietanie dziewczyny :-)

Stokrotki, ale numer... Super, że coś CIę pikło, zadziałałaś - jesteś SuperMamą. Diagnoza jest bardzo ważna:tak:Trzymamy nieustająco kciuki za powodzenie wyleczenia!

reklama
Stokrotki nie łam się. Jesteś bardzo silną kobietą i napradwę super mama. Lekarze niestety dość często źle diagnozują. Ważne ze już wszystko wiesz i zaczynasz działać. Trzymamy kciuki i ściskamy Was mocno:-)

Do góry