reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Cicha, ale to był najfajniej spędzony czas - nadrabianie Waszych postów - od tygodnia :-) Mężus w łóżeczku czyta książkę, syneczek ślicznie sam zasnął ( a bałam się, że będzie inaczej) i śpi w łóżeczku a ja buszuję po necie:-)

reklama
Dorcia dobranoc i wzsciskaj Klauduche:-)
Klaudyśka wyściskana!..i dzis też "sprzedana" na cały dzień dziadkom:)..
ach cieżko tak zyć na kilka domów..na dwa:)- czesc rzeczy mam w Uk cześć tu w PL.....Dziś odczytałam wiadomosć od meżulka zostawioną wieczorem na gg..-
"Cześć KOCHANIE :) oglądałem dziś zdjęcia z Klaudyśką i strasznie tęsknę. Tak sobie myślę, że może odpuścimy z ta budowa teraz i przyjedziecie tu do mnie... KOCHAM WAS BARDZO MOCNO I CAŁUJĘ!!"...my tez kocham bardzo mocno:)!, ale nie odpuszczę:-pDo Uk wracamy 18 wrzesnia, albo 27 ..i obym sie wyrobiła, a deszcze nie padały!- bo jak nie urok to... - kierownik budowy nam sie rozchorował:/..

pamietacie z nami całą ciaże i po także były dwie Asie- Asia z Płocka i Asia Outada- były dość aktywne ze swoimi dziećmi - których zdjecia także zamieszczały..Klaudii i eliaszka- (pamietam, Eliaszek miał kłopoty z serduszkiem)(- ciekawe co u nich słychać?...Smutno, jak tak ktoś stad odchodzi...No i myślami cały czas jestem z AniąS i jej Oleńką:)

i ja tez tak sobie mysle co tam u dziewczyn i jakie postepy juz u maluchow...Dopiero co wlasnie napisalam na innym watku o Asi i eliaszku:-)

Stokrotki, Fusik odpisała na mojego maila, ale króciutko - zagoniona dziewczyna:-(
Oj ja też bardzo miło wszystkie dziewczyny pamietam...

Ja też często myslę o Ani S a powiedzcie kurcze co sie dzieje z sumką brakuje mi tych jej jajcarskich postów:tak:

reklama
Do góry