Cicha, ale to był najfajniej spędzony czas - nadrabianie Waszych postów - od tygodnia :-) Mężus w łóżeczku czyta książkę, syneczek ślicznie sam zasnął ( a bałam się, że będzie inaczej) i śpi w łóżeczku a ja buszuję po necie:-)
reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Witaj Kasiu ciesze się ze już jesteście w domku i na forum :-)
A wie może ktoś co się dzieje z Fusikiem ??
A wie może ktoś co się dzieje z Fusikiem ??
Klaudyśka wyściskana!..i dzis też "sprzedana" na cały dzień dziadkom..Dorcia dobranoc i wzsciskaj Klauduche:-)
ach cieżko tak zyć na kilka domów..na dwa- czesc rzeczy mam w Uk cześć tu w PL.....Dziś odczytałam wiadomosć od meżulka zostawioną wieczorem na gg..-
"Cześć KOCHANIE oglądałem dziś zdjęcia z Klaudyśką i strasznie tęsknę. Tak sobie myślę, że może odpuścimy z ta budowa teraz i przyjedziecie tu do mnie... KOCHAM WAS BARDZO MOCNO I CAŁUJĘ!!"...my tez kocham bardzo mocno!, ale nie odpuszczęDo Uk wracamy 18 wrzesnia, albo 27 ..i obym sie wyrobiła, a deszcze nie padały!- bo jak nie urok to... - kierownik budowy nam sie rozchorował:/..
pamietacie z nami całą ciaże i po także były dwie Asie- Asia z Płocka i Asia Outada- były dość aktywne ze swoimi dziećmi - których zdjecia także zamieszczały..Klaudii i eliaszka- (pamietam, Eliaszek miał kłopoty z serduszkiem)(- ciekawe co u nich słychać?...Smutno, jak tak ktoś stad odchodzi...No i myślami cały czas jestem z AniąS i jej Oleńką
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
i ja tez tak sobie mysle co tam u dziewczyn i jakie postepy juz u maluchow...Dopiero co wlasnie napisalam na innym watku o Asi i eliaszku:-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
a zebym ja to wiedziala...juz probowalam myslami sciagnac tu Sumke ale lipa-nie slucha mnie no
Podziel się: