reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja tez od razu to patrzę po wiecej wieści cieszę sie ze wszystko ok!!!! Ale strachu mi napędzilas nie powiem.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Chyba mam jakas traume... caly czas analizuje,mam przed oczami ten obraz ciezarowki,a potem tak blisko te wysokie barierki... masakra....
Pati no a jak tu nie rozpamiętywać takich przeżyć. No włos się jeży! Jak jechaliśmy na wakacje do Chorwacji, to znajomych samochód wpadł w poślizg przed nami i staną w poprzeg ulicy, tzn. autostrady (chyba to Austria była, noc). Mato ja już oczami wyobraźni widziałam jak da****ą... Masakra. Co dopiero przeżyć takie historie
Pati całe szczęście że się to tak skończyło!!! ale w pamięci pozostanie na długo na pewno...
my też mamy na koncie taką wyprawę niedawno do Gdańska do lekarza...strasznie spadało cisnienie, padał deszcze ze śniegiem, zasnął momentalnie Bartek, potem ja i potem Paweł za kierownicą przysnął na parę sekund....poczuł że zjeżdza i się wszyscy wybudziliśmy nagle ale szok pozostał, a straszne to było - nie można bylo zapanować nad zasypianiem
ja cały weekend na szkoleniu, wcześniej w środę caly dzien w Gdańsku u lekarza, cięzki tydzień za nami i czasu zupełnie brak...i zima masakryczna wróciła, jednak 4 dni w tygodniu krążyć autem do Gdańska i po nim - to męczaće choć niby niedaleko...
my też mamy na koncie taką wyprawę niedawno do Gdańska do lekarza...strasznie spadało cisnienie, padał deszcze ze śniegiem, zasnął momentalnie Bartek, potem ja i potem Paweł za kierownicą przysnął na parę sekund....poczuł że zjeżdza i się wszyscy wybudziliśmy nagle ale szok pozostał, a straszne to było - nie można bylo zapanować nad zasypianiem
ja cały weekend na szkoleniu, wcześniej w środę caly dzien w Gdańsku u lekarza, cięzki tydzień za nami i czasu zupełnie brak...i zima masakryczna wróciła, jednak 4 dni w tygodniu krążyć autem do Gdańska i po nim - to męczaće choć niby niedaleko...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja w sobotę spadłam ze schodów ale tylko się potłukłam, bo wyszłam na pewniaka z domu po drewno do kominka które mamy w szopie przed domem i bach schody były normalnie oglazurowane lodem wiec zjechałam w klasycznym stylu na tyłku zatrzymując sie dopiero na dole na doniczce takiej dużej drewnianej i mam przepiękne siniaki na całej d... i lewej nodze
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Syla dobra jestes Musialo to bajecznie wygladac
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Taaaaaa jak to zwykle bywa x upadkami pewnie wyglądało przekomicznie
reklama
Podziel się: