reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Syla dobrze ,ze nic sie nie pogorszylo :-)
patrycja24berlin
A u mnie juz brat jest... na weekend bylismy u tesciow... w piatek wyjezdzam do Pl. wiec wpadne jeszcze przed wyjazdem zyczyc Wam wesolych swiat :-)
patrycja24berlin
Rusia Ty sie o zdjecia upominasz? TY Franco nam obiecalas! obiecalas!!!!!!
Ja od kiedy mam nadwage nie strzelam sobie prawie wogole fotek wogole jakos cienko u nas ostatnio z fotkami...ostatnio robilam w Krakowie
Ja od kiedy mam nadwage nie strzelam sobie prawie wogole fotek wogole jakos cienko u nas ostatnio z fotkami...ostatnio robilam w Krakowie
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dziewczyny!
Trochę mnie nie było, ale nie dlatego, że o Was zapomniałam, tylko rzeczywistość mnie przerosła. Mnóstwo pracy, uczelnia, przed świętami Martuś miała anginę, potem przygotowania do wyjazdu- święta spędziliśmy w Oslo z siostrą Sylwka, jej chłopakiem i jego rodziną, a teraz powoli się odnajdujemy :-)
Trochę mnie nie było, ale nie dlatego, że o Was zapomniałam, tylko rzeczywistość mnie przerosła. Mnóstwo pracy, uczelnia, przed świętami Martuś miała anginę, potem przygotowania do wyjazdu- święta spędziliśmy w Oslo z siostrą Sylwka, jej chłopakiem i jego rodziną, a teraz powoli się odnajdujemy :-)
reklama
Podziel się: