reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Ja też czasem piszę :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mnie nie bylo bo weny nie bylo tez
Przyznam ze nadal nie mam i nawet chyba sie odzwyczailam od bb..
Jakos tu cicho bylo,tematy takie hmmm...malo interesujace wiec sobie wakacje zrobilam
Weekend mialam bardzo udany...byl babski wypad do rana,potem niedziela i poniedzialek-spacery,knajpy,slonce ogromne rejs statkiem po berlinie itp.itd.Gosci mielismy do poniedzialku wieczor...szukam tez intensywnie kanapy...i powiem Wam ze masakra jakas...dwie ma takie w miare...ale i tak to jeszcze nie to...i np.obydwie nie maja funkcji spania...jeszcze troche pojezdze ,ale juz mi sie potencjalne miejsca koncza
Przyznam ze nadal nie mam i nawet chyba sie odzwyczailam od bb..
Jakos tu cicho bylo,tematy takie hmmm...malo interesujace wiec sobie wakacje zrobilam
Weekend mialam bardzo udany...byl babski wypad do rana,potem niedziela i poniedzialek-spacery,knajpy,slonce ogromne rejs statkiem po berlinie itp.itd.Gosci mielismy do poniedzialku wieczor...szukam tez intensywnie kanapy...i powiem Wam ze masakra jakas...dwie ma takie w miare...ale i tak to jeszcze nie to...i np.obydwie nie maja funkcji spania...jeszcze troche pojezdze ,ale juz mi sie potencjalne miejsca koncza
Pati- a nie przeraza Cie mysl...ze jak przestaniesz pisac Ty...i kazda z nas po kolei ...to nasza znajomosc padnie! hmmm!? zdajesz sobie sprawe do jakiej tragedii Twoje lenistwo moze doprowadzic? hmmmm? (PROWOKACJA
reklama
Podziel się: