reklama
Pati fajnie, ze wakacje udane...tylko chyba krotko co? I z opisu wnioskuje, ze poza kompleksem niebardzo bylo co robic/zobaczyc... czy i owszem?
No i czekam na fotki:-)
Fredzi powodzenia w weekend... spokojnych dzieci i grzecznych gosci ;-)
No i czekam na fotki:-)
Fredzi powodzenia w weekend... spokojnych dzieci i grzecznych gosci ;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha krotko bo tylko na tydzien...i to tak na spontanie... my ogolnie zostalibysmy i dluzej ale moja mama nie miala wiecej urlopu a i jutro 30-stka mojej dobrej kumpeli tutaj poza hotelem faktycznie to mi sie nie podobalo...aale niby w innych miejscowosciach jest co ogladac...ale powiem szczerze ze slonce tak dawalo,plus ciagle regularne jedzenie,w miedzy czuasie uprawialam i aerobik wodny,spacer,nordic walking wiec juz nawet sie nie chcialo nigdzie podrozowac... wieczorami zawsze byly animacje,wiec tam chodzilismy,potem imprezka do 02:00 i spac...a ciezko sie wstawalo najczescierj bylismy ok.9:30 na sniadaniu a juz o 10:00 nordic
Pati nordic w takim upale ...dobra jestes...chyba ze to taki dookola basenu z przerwa na ochlode ;-)
A wiecie co wam powiem...i prosze sie nie smiac...ale ja juz tesknie za zima... naprawde. Dzisiaj nawet fotki ogladalam i tak mi sie zamarzyly narty, snieg, kominek itp. Lato to zupelnie nie moja pora roku poprzewracalo mis ie w glowie he he
A wiecie co wam powiem...i prosze sie nie smiac...ale ja juz tesknie za zima... naprawde. Dzisiaj nawet fotki ogladalam i tak mi sie zamarzyly narty, snieg, kominek itp. Lato to zupelnie nie moja pora roku poprzewracalo mis ie w glowie he he
Ostatnia edycja:
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No fakt faktem upal byl-ale ja chcialam troche schudnac aczkolwiek przybralam ponad kg. no a potem juz chlodzilam sie w basenie,potem byl wodny aerobik,nawet w konkursie bralam udzial ale goraczka tam naprawde wykancza.... masakra...juz rano o 09:00 dawalo ostro... za zima wogole nie tesknie...dla mnie najlepiej jakby byla wiosna i lato...reszta moze nie istniec...no milo byloby gdyby w swieta byl snieg-potem zas lato )))
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No wiecie to tak na stare lata sie przestawia Ja uwielbiam upal ale nad wodą, w mieście przy spalinach nienawidze a najbardziej tego jak wsiadam do mojego czarnego samochodu a termometr wskazuje plus 52 stopnie i zanim sie schłodzi to masakra.
A zime polubiłam odkad jezdzimy na snowboardzie.
A zime polubiłam odkad jezdzimy na snowboardzie.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
a ze niby o co chodzi z postem powyzej?
reklama
Podziel się: