reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Ala odmówiła mi spania. Odkąd zabrałam jej smoka a bylo 2 dni temu nie daje mi spokoju. Ciężko idzie i ciągle za nim się ogląda. Teraz to wogóle nie wiem gdzie ręce włożyć. Tak to chociaż miałam 2 godziny dla siebie. A i zaczęła samodzielnie stać. Oczywiście bije sobie przy okazji brawo. To tak pokrótce. a teraz gmera przy wieży. Zaraz znowu coś narozrabia.

Czasu mi brakuje - nie wiem gdzie ucieka...

i mi..i nie uwierzycie..mam mega wyrzuty sumienia, ze na bb nie znajduje czasu:O...
wystawialam dzis rzeczy na allegro..i miedzyczasie zajelam sie sprzedaza kilku rzeczy na gumtree...
do tego Klaudusia kaszle..straasznie..mam nadzieje, ze przez weekend ja podlecze...ale co z tego, ajk tak jest na okraglo puszczam ja zdrowa..wraca kaszle..;/...
Gracjan zdrowy..taki cycusiowy;)

Rusia brakuje Cie tu...Syla zas gdzies znikla...pewnie wkrw-wa ma ze nie psizecie :-D wogole do porzadku trzeba zas Was doprowadzic kochane....Ja ostatnio pracuje codziennie... do tego mloda,dom,zakupy ale jakos zawzs jestem...a i jeszcze zdzaze sie piwa napic,kapiel strzelic jak trzeba...No baby Wy sie ogarrnijta wreszcie!! :D

ja teraz bym posiedziala...ale maly mi buczy za plecami..wlasnie obudzil sie na cyca...a jak probuje pisac karmiac go, to czesto doslownie dostaje szalu..i wylaczam sie;/...wiec lece do mlodego, ale jutro nadrabiam !!!:)
ps. mi tez Was brakuje ..wczoraj zasnelam o 20.30 karmiac mlodego ..i jak sie obudzilam...to pierwsze o czym pomyslalam, kurcze od kilku dni nie ma mnie na bb,.,,,|:O....

Ja od wczoraj wróciłam do pracy, a nie chce mi sieeeeeeee... no ale cóż, mus to mus, roboty tyle, że szok, bo sporo mnie nie było.
Przez tą pogodę zamulona jestem jak staw sołtysa, czas mi przecieka przez palce, a rzeczy do zrobienia się mnożą.

reklama
oj widzę, że problem czasu dotyczy wszystkich. A ja myslałam, że to tylko mi tak zwiewa nie wiadomo kiedy. Dzisiaj zapowiada się ładniejsza pogoda. Jak Ala się wyśpi to idziemy na spacerek. Miłego dnia.

Do góry