reklama
melduje sie, ze zyje, i mam wieele do opowiedzenia..do tego stopnia, ze nie wiem od czego zaczac...ale najwazniejsze - dzis od 4 jestem na nogach- moja kumpela o 7.50 ur. slicznego synka
...razem ze mna chodzila w ciazy...ktore wczesniej wspolnie planowalysmy
..umieram ze zmecznia i radosci
wrzucilam kilka fotek na nk z panienskiego
pozniej wrzuce do nas na zamkniety
wrzucilam kilka fotek na nk z panienskiego
Czesc dziewczeta:-) My tez zyjemy. Wakacje juz dawno za nami i podroze tez. Goscie tez byli i odjechali. Przyznam, ze dostosowalismy sie juz do codziennego rytmu i chyba po raz pierwszy od 3 lat mieszkania w tym miescie, wracalam z wakacji z uczuciem: wracam do domu:-) No a to ponioslo za soba konsekwencje...w koncu zamiast rozgladac sie za czyms innym mysle jak ulepszyc tu sobie to nasze zycie i mieszkanko.
A ogolnie to was podczytuje w miare systematycznie tyle, ze jakos zebrac sie nie moglam. Bo codziennie do polnocy przy komputerze a jakos tak spraw malo zalatwionych:-( No ale mam ostre postanowienie poprawy przynajmniej wzgledem bb:-)
A ogolnie to was podczytuje w miare systematycznie tyle, ze jakos zebrac sie nie moglam. Bo codziennie do polnocy przy komputerze a jakos tak spraw malo zalatwionych:-( No ale mam ostre postanowienie poprawy przynajmniej wzgledem bb:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Cicha i to sie chwali
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cihaaaaaaaaa :-) wracaj!!!! :-)
reklama
Cicha- suuper,z e wrocilas badz i pisz!..choc wiem jak to jest z mobilizacja..ja od porodu nie moge sie ogarnac z systematycznoscia i zdjecia tylko obiecuje..a jak siadam do kompa tysiace spraw...a miedzyczasie z 10 razy do mlodego...wiec wybaczcie;/
Podziel się: