reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecnosci...

Ja bede w niedziele cwiczyc jazde figurowa na lodzie:-D obiecam wkleic filmik z moich poczynan:-D przyznam sie ze na lyzwach bylam moze z 4 razy w zyciu...wiec bedzie kupaaaaaaaaaa smiechu...reszta ferajny co ida ze mna tez beztalencia:-D:-D:-D

reklama
Pati, nie mogę się doczekac relacji! :-D

Jesli sie nie będę odzywac przez weekend, to znaczy, że wywiało nas na Mazury. Wygląda, że będzie przyzwoita pogoa, więc chcemy jeszcze raz tam w tym roku pojechać. :-)

A my jutro jedziemy...... załatwiać formalności związane z Chrztem Sebastiana ;-);-);-)
Ps. Udanego weekendu, Kochane! Mazury, znajomi bez dzieci..... hm, pieśń przyszłości jak dla mnie:-) Na razie tylko zazdroszczę;-)

udanej zabawy dziewczyny!!!

do nas znajmoi przychodza dzis...zaraz sie zbieram za sprzatanie..i spadamy na zakupy;-)

a jutro my jedziemy do innych znajomych

reklama
Do góry