reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

:-D:-D:-Dja jestem..ale bujam sie po szkolach od switu do zmierzchu..a jutro rano jade do lekarza na badania...pozniej szkola, potem spotkanie z kumpela ...cos mi ostatnio na wsyztko czasu brakuje...a spac ostatnio.. zgodnym chorem chodzimy o 20-21:szok::szok::szok::-D:-D...slowo!

reklama
i ja jestem. Mam dużo pracy. Ola przeżywa bunt trzy-latka i ma wszystko w nosie a mała ma kolki. Żyjemy. Adam powoli wymięka i tak jest dzielny. Cały czas mi pomaga. Ciekawe ile jeszcze wytrzyma?

Baska, ja tez często tak czytałam :-D

Heatherek się zapodziała. Wiem tylko, że w weekend Sebcio był zakatarzony, bo sie nie dała wyciągnąć na spacer.

Mnie bylo mniej bo przez dwa tygodnie mialam gosci (siostre z chlopakiem). Bylo milo miec towarzystwo - zwlaszcza, ze meza na drugi tydzien wywialo do Japonii, a i dzieciaki tez byly tymi odwiedzinami zachwycone. W kazdym badz razie wykorzstalam ten czas dosc intensywnie na nadrobienie kilku spraw i na siedzenie przed komputerem jakos juz czasu nie starczalo.

reklama
Do góry