reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Melduje ze jestem tez ;-) Bylam ponad tydzien w Polsce z Noemi :-) Czas szybko zlecial...odpoczelam troche,odwiedzilam kilka starych katow a mala miala mega radoche u babci ...Paplanie sie w blocie bylo zabawa nr.jeden...Nie ma sie co dziwic-tu tak nie ma okazji sie pobawic... ;-)
ja na razie laski jakoś nie mam czasu, mąż był w domu 2 tyg i byliśmy praktycznie cały czas poza domem, a teraz odebrałam wyniki moczu Wojtusia i dalej ma bakterie w moczu. Dostaliśmy skierowanie do szpitala, na szczęście moja pani dr tam pracuje więć mamy przyjechać zrobi mu badania i wypuści na przepustkę do domu dopiero jak będą wyniki to powie nam co i jak. Iza też nie najlepiej przez weekend miała gorączkę, myślałam że to trzydniówka, bo niby przeszło, ale dziś też miała 38 stopni i boli ją brzuszek. Pani dr kazała ją wziąć jutro też do szpitala to ją też zbada . Mam nadzieję że nockę jakoś prześpi malutka bo bulgocze jej w brzuszku strasznie :-baffled:
odezwę się jak mi się wszystko unormuje .Buziaki dla kochanych dzieciaczków
odezwę się jak mi się wszystko unormuje .Buziaki dla kochanych dzieciaczków
Irma zdrowka dla maluchow no i spokojnej nocy wam zycze. Samej z chorjaca dwojka napewno nie jest latwo.
Baska ty to sie pewnie po tej wizycie i masazu nastepnego dnia rozdwoisz! Ja tak przynajmniej mialam wiec wiem, ze o dziala:-)
Pati witaj po wczasach!
My weekend spedzilismy nad oceanem i jestem zadowlona, ze sie w ostatniej chwili zdecdowalismy na ten wyjazd bo emperatury u nas dochadza teraz do 40. No a w tym tygodniu czeka mnie pomalu pakowanie i planowanie bo w poniedzialek wylot.... szybko minelo.
Baska ty to sie pewnie po tej wizycie i masazu nastepnego dnia rozdwoisz! Ja tak przynajmniej mialam wiec wiem, ze o dziala:-)
Pati witaj po wczasach!
My weekend spedzilismy nad oceanem i jestem zadowlona, ze sie w ostatniej chwili zdecdowalismy na ten wyjazd bo emperatury u nas dochadza teraz do 40. No a w tym tygodniu czeka mnie pomalu pakowanie i planowanie bo w poniedzialek wylot.... szybko minelo.
Irma, trzymaj się! Z dwójką i to chorą nie ma żartów:-(Buziaki dla dzieciaków
Cicha, powiem Ci szczerze, że nigdy nie pamiętam gdzie jesteście w danym momencie. Piszesz o tym, ale dla mnie tak często sie przemieszczacie, że wyaltuje mi to z głowy
Cicha, powiem Ci szczerze, że nigdy nie pamiętam gdzie jesteście w danym momencie. Piszesz o tym, ale dla mnie tak często sie przemieszczacie, że wyaltuje mi to z głowy
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Irmaa usciski dla Was i zdrowka..
Cicha faktycznie mozna sie pogubic...ale szczerze zazdroszcze tych wypadow......:-)
Cicha faktycznie mozna sie pogubic...ale szczerze zazdroszcze tych wypadow......:-)
reklama
Podziel się: