reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
oj cos ciezaroweczki spac nie moga;-)

cos dzis kompa wlaczylam z takim uczuciem..a moze Baska sie rozdwoila:happy2:?:-D

Melduje ze jestem tez ;-) Bylam ponad tydzien w Polsce z Noemi :-) Czas szybko zlecial...odpoczelam troche,odwiedzilam kilka starych katow a mala miala mega radoche u babci ...Paplanie sie w blocie bylo zabawa nr.jeden...Nie ma sie co dziwic-tu tak nie ma okazji sie pobawic... ;-)

ja na razie laski jakoś nie mam czasu, mąż był w domu 2 tyg i byliśmy praktycznie cały czas poza domem, a teraz odebrałam wyniki moczu Wojtusia i dalej ma bakterie w moczu. Dostaliśmy skierowanie do szpitala, na szczęście moja pani dr tam pracuje więć mamy przyjechać zrobi mu badania i wypuści na przepustkę do domu dopiero jak będą wyniki to powie nam co i jak. Iza też nie najlepiej przez weekend miała gorączkę, myślałam że to trzydniówka, bo niby przeszło, ale dziś też miała 38 stopni i boli ją brzuszek. Pani dr kazała ją wziąć jutro też do szpitala to ją też zbada . Mam nadzieję że nockę jakoś prześpi malutka bo bulgocze jej w brzuszku strasznie :-:)baffled:
odezwę się jak mi się wszystko unormuje .Buziaki dla kochanych dzieciaczków:sorry2:

Irma zdrowka dla maluchow no i spokojnej nocy wam zycze. Samej z chorjaca dwojka napewno nie jest latwo.

Baska ty to sie pewnie po tej wizycie i masazu nastepnego dnia rozdwoisz! Ja tak przynajmniej mialam wiec wiem, ze o dziala:-)

Pati witaj po wczasach!

My weekend spedzilismy nad oceanem i jestem zadowlona, ze sie w ostatniej chwili zdecdowalismy na ten wyjazd bo emperatury u nas dochadza teraz do 40. No a w tym tygodniu czeka mnie pomalu pakowanie i planowanie bo w poniedzialek wylot.... szybko minelo.

Irma, trzymaj się! Z dwójką i to chorą nie ma żartów:-(Buziaki dla dzieciaków:tak:
Cicha, powiem Ci szczerze, że nigdy nie pamiętam gdzie jesteście w danym momencie. Piszesz o tym, ale dla mnie tak często sie przemieszczacie, że wyaltuje mi to z głowy:-D

reklama
i ja- uwielbiam podrozowac!!!
my zastanawiamy sie nad przeprowadzka(juz dluzszy czas:happy2:)- skoro mam byc za granica jeszcze kilka lat....to pomieszkalabym sobie np. w Nowej Zelandii:rolleyes:

Do góry