reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
:-)A ja od netu i kawy
Syla mozemy sobie podac reke! ja kazdyt dzien wstaje specjalnie te min. 30 min wczesniej! by w spokoju wypic kawusie i zasiasc do kompa:-)A ja od netu i kawy
oj kobitki ja też uzalezniłam się od neta i od allegro. Uwielbiam tam ciągle cos oglądać :-)
Fredka to teraz bedziesz miałą pole do popisu bo działy ciążowy i dzieciowy obszerne są - coś o tym wiem
No mnie by sie tez maly odwyk internetowy przydal. Stanowczo za duzo czasu spedzam online - czasem nie wiadomo kiedy caly wieczor przeleci :-(
A bez kawy tez byloby mi trudno - tu jednak Zoska jest skutecznym dozownikiem ;-)
A bez kawy tez byloby mi trudno - tu jednak Zoska jest skutecznym dozownikiem ;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja mam uzaleznienie te widze najbardziej pospolite-czyli net i kawa...Ale jak gdzies wyjezdzam to odzwyczajam sie szybko i znowu ciezko mi zasiasc do kompa...tak po 3 dniach wchodze znowu w "rytm" ;-) A kawa musi byc dobrze ze wszpitalu mieli kawy pod dostatkiem i kiedy chcialam moglam sobie zrobic ;-) teraz wiem jak ja tam prezzylam...bo jak zliczylam ze w ciagu tygodnia zjadlam tylko 2 razy obiad i raz bylam na sniadaniu to troche sie wystraszylam No ale tesciowa wpadala tez zawsze z jakas przekaska...No ale kawa gorowala
a ja mam kawowstręt i herbatowstręt...
...to zupełnie tak jak ja Lecę na mleku i kompotach
reklama
Podziel się: