reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
nie mam czasu tu zaglądać. Do wszystkich obowiązków doszło mi jeszcze ciągłe bieganie do łazienki:-). W między czasie zerkam i pyk do roboty:-).

ja juz sie usprawiedliwam-ze ciutenke mnie mniej;-)
pokazalo sie slonko- wciaz sa wyprzedaze:-D-najlepiej zdalam egzamin z ang. i zostalam przeniesiona na poziom wyzej- przez co mam co nadrabiac- jestem w mocnej grupie i czuje sie z moim ang. mowionym-najgorzej- ale tu w nowej grupie wszyscy ucza sie ang.po 4 lata, a sa w Uk ponad 10:szok:...to i tak moim zdaniem - marnie z nimi:-D:-D

reklama
Mamoot no właśnie wiem - to wcale nie było złośliwie tylko z wielkim zrozumieniem - wyobraziłam sobie.... ;)

Pati - widzisz ty jesteś naszą machiną bez ciebie ani rusz!!!

Do góry