reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Dzięki dziewczyny. Zaczęłam wczoraj brać tabletki, jak na razie okropnie mi się kręci w głowie i jestem strasznie słaba. No ale zobaczymy, może jakoś damy radę :-)

Kasiu super ze tak sie potoczyło, mam nadzieje tez ze bóle szybko przejda, ja mam na migreny jakis syrop ziołowy, sprawdze w domu nazwe, w kazdym razie pije dziennie jedna łyzeczke i pfu migren na razie nie mam, a miewałam takie ze nie mogłam podniesc głowy i za kazdym razem ladowałam na pogotowiu

Chciałabym aby u mnie tez taki taki poniedziałkowy cud sie zdarzył...

Fredko czekamy na dalsze zdjęcia;-)

O prosze normalnie tloczno sie tu zrobilo :-D Ciesze sie bardzo ze i Dorcia zaglada-faktycznie solidna ta Twoja firma ;-) A co do urlopu to ja sie nie wykrecilam kochana...Bo gdyby to ode mnie zalezalo to ja siedzialabym juz od czerwca w Polsce i z kazdym z osobna spotykalabym sie :-)

Sumka moze sie uda :-) bardzo bym chciala :)
Nie chce zawracac glowy Kasi wiec moze kazda z nas jak bedziue miala jakis wyjazd napisze na zastrzezonym gdzie obecnie jest i na ile ...mozna wtedy spr.i wrazie co dobic :-)

Mamootku brakowala tu Was :-)

Fredka kobieto jak Ty te nogi stawiasz :-D Oby szybko Ci przeszlo... :tak:

A ja juz sie ciesze na wizyte mojego brata z jego dziewczyna :-) no a potem wreszcie ja udezam do Polski :-)

Wczasowiczki witajcie!!!
Na zastrzezonym w odpowiednim wątku prosze napisać kto jest od kiedy do kiedy i gdzie i co nieco sie przygotuje ;-) Oczywiście mówie o wczasowych wojażach:tak:

Hmmmm...Niestety tej dzialeczki miec nie bedziemy:-( Coz trzeba przyznac ze wydatek jest duzy... Adam woli w co innego zainwestowac... Z jednej strony rozumiem go...bo za ta kase mozna miec duzo roznych innych rzeczy.... A on z tych kombinatorow i lubi ciagle cos robic i obracac kasa...Wiec taki wydatek wyczyscilby nam solidnie konto....a ze milionoe na nim nie mamy wiec na czarna godzine trz6eba miec cos odlozone tez...

Witam Was moje cioteczki :-)
oj długo długo mnie u Was nie było :-(
ANa wstepnie Kasu De jeszcze raz Wielkie gratulacjie z okazji urodzin ślicznej córeczki

Na moje usprawiedliwienie długggiej nieobecności powiem że umnie strasznie dużo zmian
Kupiliśmy z męzem mieszkanko - aż 4 pokoje ( obecnie mamy 2) więc załatwiania dużo. ponadto remont itp.
Mam nadzieję że uda nam się wprowadzić 1 sierpnia chociaż nie mam jeszcze nawet położonych płytek w łazience :-) ale plan przeprowadzki jest ambitny. Na szczeście udało nam się sprzedać aktualne mieszkanko bez żadnych problemów i max do 1 wrzesnia musimy sie wyptrowadzić :-)
Bardzo się cieszę bo mały wreszcie będzie miał swój pokoik a nie kątem w salonie :-)
ps. Ell - cudny ma Otylka pokoik :-)

Ponadto chodziłam na kurs księgowaości przez ostatnie 3 miesiące. Rycie niesamowite ale już w sobotę był ostatni egzamin i koniec :-)pochwalę się Wam że dostała z ustengo 6 , z pisemnego 5-.. :-0 ale ze mnie kujonka
Co do juniora to w wielkim skrócie: pieluszki pozbyłam się na początku czerwca, a od soboty zasypia juz bez smoka .. więcej na odpowiednich watkach :-)

Trochę teraz w robocie mam lużniej i mam nadzieję że uda mi się szybko nadrobić braki :-)

Ostatnia edycja:
no to dobre wiesci nam Fusik niesiesz- super, ze tak swietnie Wam sied układa!
Gratuluje wszelkich sukcesów!
cykaj foty i chwal sie mieszkankiem:tak:

Fusiku, kope lat! Ale fajnie, ze do nas wróciłaś:tak:
Gratuluję Danielkowi odpieluszkowania i odsmoczenia, a Wam zakupu wiekszego M.
Czy w jakims konkretnym celu robiłaś ten kurs?

reklama
Kasiu cel kursu to jedynie podniesienie kwalifikacji zawodowych ..poniewaz pracuje w banku po pedagogice czasami brakowało mi podstaw .. a pracuje na obsłudze małych firm to bilans i rachunki sa podstawowym dokumentem i niestety nie zawsze wiedziałam o co chodzi ..a z drugiej strony to kto wie jak się życie potoczy

Do góry