Hej. Mam nadzieję że o nas nie zapomniałyście. Wpadam szybko napisać że jesteśmy w Polsce i jest ok i dzis wyprawiamy urodziny Mateuszkowi a na zastrzeżonym zaraz podam linki do zdjęć bo nawet nie mam czasu ich powklejac i powybierac więc zobaczycie wszystko. Nie wiem kiedy uda mi się zajrzec bo tu jest gorąco i siedzimy non stop na dworzu a poza tym mąż kupił sobie quada i teraz jeździmy po okolicachNo i w piątek spadamy na 2 tyg w góry:-)Buziaki od nas
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ania pamietaj o mnie jak bedziesz w Krakowie to dzwoń:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ania super ze wpadlas chociaz na chwile...:-)Kozystaj ile wlezie bo nim sie obejzymy a jesien juz bedzie....Zaraz pedze na zastrzezony ogladac fotki :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Jaka jesień:-) oby jak najdluzej było lato
patrycja24berlin
Ty sie smiej...ale tak bedzie Chociaz jak dla mnie to powinna byc tylko wiosna i lato :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No juz lepiej gadasz:-)
basienka33
Początkująca(y)
Patrycja ,no co ty trzeba stare kosci wygrzac na słoneczku a ty juz o jesieni mówisz:-)
patrycja24berlin
Ja napisalam ze trzeba kozystac poki mozna.... A Wy tu jakbym o jesien wolala...Skaranie Boskie z Wami ;-)
reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Daj spokój Fredka - musi być ładnie A we wszelkie prognozy nie ma co wierzyć, tylko nałożyć różowe okulary... od razu świat wyda się weselszy
Podziel się: