reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Hej. Mam nadzieję że o nas nie zapomniałyście. Wpadam szybko napisać że jesteśmy w Polsce i jest ok i dzis wyprawiamy urodziny Mateuszkowi a na zastrzeżonym zaraz podam linki do zdjęć bo nawet nie mam czasu ich powklejac i powybierac więc zobaczycie wszystko. Nie wiem kiedy uda mi się zajrzec bo tu jest gorąco i siedzimy non stop na dworzu a poza tym mąż kupił sobie quada i teraz jeździmy po okolicach:-DNo i w piątek spadamy na 2 tyg w góry:tak::-)Buziaki od nas:happy2:

reklama
Ania super ze wpadlas chociaz na chwile...:-)Kozystaj ile wlezie :tak:bo nim sie obejzymy a jesien juz bedzie....Zaraz pedze na zastrzezony ogladac fotki :-)

jak będe po urlopie to pogadam z Wami o jesieni. Jak narazie chce ciepełka a zwłaszcza od poniedziałku. Oglądałam pogodę w goglach a tam deszcz i chmury. jak pech to pech....

reklama
Daj spokój Fredka - musi być ładnie:) A we wszelkie prognozy nie ma co wierzyć, tylko nałożyć różowe okulary... od razu świat wyda się weselszy:)

Do góry