reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ciekawe gdzie nasz Mamootek sie zapodzial...Nie bylo jej tu chyba kilka dni...Czyzby Mazury? :-)
I Baski tu malo cos ostatnio....
I Baski tu malo cos ostatnio....
Basiu zagladaj do nas od czasu do czasu.
ja tez wkrótce wypadnę na jakieś 2 tygodnie. jedziemy w przyszły poniedziałek na d morze: kierunek Krynica Morska. Już nie mogę się doczekać. tylko żeby pogoda była ładna. w zeszłym roku przez cały urlop padało. Teraz też widzę, że jest nieciekawie. Mogłoby to słonko posiwcic dla Oli. Tak bardzo bym chciała, żeby zobaczyła i pobawiła się na wielkiej piaskownicy z wodą. :-)
ja tez wkrótce wypadnę na jakieś 2 tygodnie. jedziemy w przyszły poniedziałek na d morze: kierunek Krynica Morska. Już nie mogę się doczekać. tylko żeby pogoda była ładna. w zeszłym roku przez cały urlop padało. Teraz też widzę, że jest nieciekawie. Mogłoby to słonko posiwcic dla Oli. Tak bardzo bym chciała, żeby zobaczyła i pobawiła się na wielkiej piaskownicy z wodą. :-)
basienka33
Początkująca(y)
Fredka, my w połowie tego tygodnia wyruszamy nad morze do Mrzezyna a, od czwartku ma byc super pogoda bedzie pieknie ,dziewczyny pobawia sie nad morzem a, my wrócimy z piekna opalenizna oczywiscie wypoczete:-)
Fredka to może nas odwiedzice albo my was nad morzem bo to blisko od nas...a jest twój nr tel na zastrzeżonym?Basiu zagladaj do nas od czasu do czasu.
reklama
Podziel się: