reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Ciotki Kochane! Nie wiem, czy jutro w natloku wrazen i zdarzen uda mi sie tu jeszcze wpasc chociaz na chwilke, wiec juz dzisiaj sciskam mocno na najblizsze dwa tygodnie ;) Trzymajcie kciuki, zeby podroz minela bezbolesnie ;) Do uslyszenia, w sensie napisania!
Ps. ...a moze uda mi sie stamtad cos stuknac, jak Mlody pojdzie spac ;)) BUZIAKI!

A my wstępnie jutro wracamy do Polski. Mam nadzieję że nic się nie zmieni. W każdym bądź razie nie wiem kiedy sie pojawię bo trochę czasu bedzie mi trzeba żeby ogarnąć nas i dom po podróży no i wyszykować męża spowrotem. Podejrzewam że wcześniej jak niedziela wieczór albo poniedziałek rano nie uda mi się zajrzeć. Udanego weekendu:-)

Heatherku-stzerokiej drogi,miekkiego ladowania,udanego pobytu no i pozdrow od nas dziadka:-)

Ania w takim razie czekamy ,czekamy.... :-)

Heatherki kochane- powodzenia w podróży! Bawcie się dobrze, odpoczywajcie, dajcie się rozpieszczać Dziadkowi i wracajcie do nas szybciutko.:tak:

Aniu, czekamy :-)

Niespodziewane buziaki z Anwerpii przesyla Mateusz z mama i tata :-):-):-) Dolecielismy szczesliwie, poza tym, ze Matyl jak zwykle fisiowal i w samolocie przewrocil sie w przejsciu, wiec dziadka wital z posiniaczonym i podrapanym policzkiem... :szok::szok::szok: Nie ma to jak wypuscic dziecko z rodzicami na wakacje :-D:-D:-D Sciskamy!!!!

reklama
Heatherki kochane! Cieszę się, że dotarliście szczęśliwie. Jak rozumiem oprócz podrapanego pyszczka podróż samolotem przebiegła pomyślnie (bo nic nie piszesz). A podrapany pyszczek? - niech Dziadek wie, jakiego ma 100% chłopa w rodzinie. ;-):-D

A ja prawdopodobnie zniknę na weekend, bo chyba w końcu uda nam się wybrać na nasze ukochane Mazury (ostatni raz byliśmy chyba we wrześniu - straaasznie dawno). Więc jeśli się nie będę w weekend odzywać, to właśnie dlatego :-)

Do góry