reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Dziękuje Sylwio , jutro będe dzwonić do szpitala. Może cosik uda mi się ustalić , dowiedzieć ...... No i trzymam kciuki za Wojtusia .
Rusałko bawcie się dobrze !
Rusałko bawcie się dobrze !
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Hmmmmm dawno mnie nie było więc pytam co się dzieje z Kasią D i z Baśką bo ich nie widze ?!:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasia byla/jest w szpitalu z Danielkiem..mieli pewne problemy...
A Baska...? Cholero gdzie jestes!!!!!!!!
A Baska...? Cholero gdzie jestes!!!!!!!!
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Kasia D i Danielek ?!;-):-)Błagam oświećcie mnie Kasieńka już urodziła , tak ?!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Nie...Mikus ma problemy zdrowotne....:-(Kurcze naogladalam sie fotek Danielka na naszej klasie i teraz mi sie popitolilo
ja tez jestem, tylko w weekend u teściów byliśmy i nie miałam czasu pisać, teraz też muszę spadać ale jutro odezwę się z jakimś sprawozdankiem z weekendu
A wieści od Kasi - dzis wyszli wreszcie z Mikusiem do domku!!! Stokrotki - na zamkniętym doczytasz co z Mikusiem
A wieści od Kasi - dzis wyszli wreszcie z Mikusiem do domku!!! Stokrotki - na zamkniętym doczytasz co z Mikusiem
Hej Dziewczynki, wreszcie jesteśmy!!! Strasznie za Wami sie stęskniłam!!!
Tak jak napisała Baśka - od wczoraj w domku, nareszcie! A na zastrzezonym napiszę jak się sprawy obecnie mają. W każdym razie Miki szaleje jak dziki
Stokrotki witaj!!!
Kiedy ja to wszystko nadrobie?
Tak jak napisała Baśka - od wczoraj w domku, nareszcie! A na zastrzezonym napiszę jak się sprawy obecnie mają. W każdym razie Miki szaleje jak dziki
Stokrotki witaj!!!
Kiedy ja to wszystko nadrobie?
reklama
Podziel się: