reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Baśka, Asiu, trochę jak byście o mnie pisały... też mi czasem brak Wojciaszka. Jak na przykłąd wracam, a on śpi i budzi się potem tylko na kolację.

Sylwia, Cicha, to ja życzę miłych dni przedświątecznych. Ja też nie wiem, kiedy tu zajrzę, bo na weekend mamy intensywne plany kucharskie i rozwożenie prezentów po znajomych.

Drogie Ciotki BB do zobaczenia i żebyście się nie przemęczyły. Tym z Ciotek, które już wyjeżdżają życzymy zdrowych, spokojnych Świąt!!!! i Bogatego Mikołaja!!!!!. Mam jedno małe życzenie... żebyśmy się spotakły w takim samym gronie w przyszłym roku!!!! Słyszysz Święty Mikołaju!!!!!!!!:-)

Hej Cioteczki. My mieliśmy awarię komputera a znależć kogoś kto to naprawi przed świętami to jest coś baaaaaardzo ciężkiego. Na szczęście udało się i mogę Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji zbliżających się świąt. Kochane życzę Wam i Waszym rodzinom zdrowych, pogodnych i spokojnych o ile przy naszych maluszkach święta można nazwać spokojnymi;-) świąt z mnóstwem prezentów które ucieszą Wasze serca i z mnóstwem miłości. Niech wszystkie zmartwienia i troski umkną w kąt a każda chwila spędzona w rodzinnym gronie daje radość i zadowolenie z dotychczasowych naszych życiowych osiągnięć:tak:
Postaram się zajrzeć jeszcze ale jest to trudne bo wszystko u mnie jest w trakcie przygotowań:-DDzieci właśnie ubierają choinkę, śpiewają piosenki i jest naprawdę wesoło. Zdjęcia oczywiście po świętach będą.

Nie wiem, czy przez Święta tu zajrzę, a zaraz po Świętach wyjeżdżamy ze znajomymi na biegówki, więc będę dopiero w Nowym Roku.

a ja tak z doskoku..wciaz czekam na podłaczenie do sieci..(ma byc na dniach)..a korzystam od siostry..troszke rzadziej niz ostatnio, poniewaz rodzice sa..no i kazda minutke z nimi spedzam..chce im "wszystko"pokazac..ale jak napisała Fredka - oby w przyszłym roku była tu cała ekipa !!!...jak ja za Wami tesknie!!!

Hej
a mi w pracy włączyli BB :-)
szczezrze Was dziewczyny podziwiam jak znajdujecie czas na BB
Ja jak wracam po pracy to nie wiem w co ręce włożyć a na klikanie mam jedynie trochę czasu w pracy :-) oby mój szef tego nie widział :-)

reklama
Do góry