reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności :)

reklama
Witajcie kochane, ale mnie długo tu nie było :zawstydzona/y: z różnych powodów, ale odmeldowuję się. Nie nadrobię zaległości, ale zaraz lecę do fotek żeby popodziwiać skarby :-D

Z tego co na szybko zauważyłam to:
- mamy moderatorkę - ukłony dla megusek,
- Lucyann zafasolkowała, buziaczki kochana
- Anii - GRATULUJE posadki, obyś była zadowolona z niej :tak:

a reszę muszę doczytać....
Buziaczki dla wszystkich listopadówek, małych i dużych ;-)

Meggi9.11, Maja33 i Dorotak..mamy nadzieje ze nie sa to jednorazowe odwiedziny po latach. Napiszcie co Wasze pociechy sie przez ten dluuugi czas nieobecnosci Waszej tutaj nauczyly!!!Czekamy na fotki! Pozdrawiamy!

witam zagubione mamuśki....
u mnie nie najlepiej...w pracy na razie się uczę ale jest bardzo trudno...wiele rzeczy nie rozumiem...a poza tym z Lilą mamy duże problemy...na początku miała wysoką gorączkę a teraz wariuje o byle co...jestem w dę bardzo nerwowa i płaczliwa, w nocy budzi się bardzo często.....
mogę trochę żadziej zaglądać więc wybaczcie......ale pamiętajcie że jestem z wami myslami:happy:

Witajcie "zagubione" Mamusie!! Mam nadzieję, że w miarę możliwości będziecie do nas zaglądać, no i czekamy na fotki :-)

Aniu, w pracy na pewno sobie poradzisz :tak: Mądra kobitka z Ciebie to dasz radę :-). Początki zawsze są trudne.
A Liluszka na pewno potrzebuje trochę czasu, aby przyzwyczaić sie do nowej sytuacji.
3mam za Was kciuki mooooccccnnnnooooo!!! Tulaski :-);-)

Ja też wracam skruszona :zawstydzona/y:. Podczytuje Was trochę, ale nie zawsze mam siły żeby pisać. Teraz forma już wraca i nowe siły. Ta pogoda dodaje energii więc liczę, że już na tak długo nie zniknę. A stęskniłam się za Wami jak smok :tak:

reklama
Do góry