reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności :)

To i ja sie odmeldowuje. Nie mieliśmi neta znowu i to przez dwa miesiące, więc teraz nie mam szans zeby nadrobić wszystko na forum:sorry2:
I tak sie odzwyczailam od neta ze teraz jakos mi w dzien trudno znaleźsc czas zeby usiasc na kompie, ale to forum mnie wzywa:-D Więc witam Was Mamuśki i Dzieciaczki:tak:

reklama
witam Patija....super że jesteś...chyba ściągnęłąm Cię myślami.....hehe
a ja mogę mieć chwilowy lub długi problem z dostępem do netu...owszem siostra ma laptopa, tata na dole więcpostaram się zaglądać.....mój kompik niestety zrobił kaput a Paweł powiedział że nic z niego już nie będzie. ale dziś ma jeszcze raz zobaczyć...może się uda...trzymajcie kciuki bo jak wy trzymacie to wszystko sę udaje...:laugh2:

witam Patije i wszystkie aktywne na forum:-)ja juz mam nadzieje mam problemy natury komputerowej za sobą, mam podlaczonego nowego neta i śmigam super szybko:-)wiec wracam
a swoja droga ciekawe co u megii9.11?????

jupi, jupi, jupi!!! mój mężuś jest wdszechwiedzący i wszechzdolny!!! komputer naprawiony i nawet wiadomo co jest nie tak!!! więc witam na forum ponownie i dziękuję z całych sił tym, co trzymały kciuki...jesteście cudowne!!!wiedziałam że mi pomożecie!!!

reklama
Do góry