reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności

Hej Dziewczyny, melduję się że jestem i wszystko ok, tylko przy tak cudnej pogodzie przez ten weekend nie miałam ochoty nawet włączać komputera. Mam nadzieję, że nadrobię zaległości, bo widzę, że sporo postów przybyło. Pozdrawiam Was Wszystkie :-D

reklama
Dziewczyny, odmeldowuję się na kilka dni - nie było mnie w weekend, bo byliśmy z naszym psem na wystawie, a jutro wcześnie rano jedziemy do Niemiec po samochód. Mojego męża dopadł syndrom wicia gniazda i doszedł do wniosku, że koniecznie, ale to koniecznie musi natychmiast kupić dużego rodzinnego vana (chociaż ma wielkie kombi :-)) - wypatrzył kilka sztuk u niemieckich dealerów i organizujemy wyprawę. Traktuję ją jako takie małe wakacje - przynajmniej na kilka dni oderwiemy się od pracy :-) Chociaż z powrotem będę musiała jechać sama naszym starym autem i pewnie wynudzę się strasznie, a to jakieś 900 km, bo do Frankfurtu jedziemy. No i ze względu na mój stan rozłożyliśmy sobie drogę powrotną na dwa dni - w efekcie wracamy dopiero w piątek wieczorem. Pozdrawiam!!!

reklama
Dziewczyny a moze na zamkniętym zostawiłybyśmy swoje nr. telefonów, żeby w razie co zadzwonić czy napisać sms-ka i dowiedzieć się jak jakas nieobecna mama się nie odzywa co tam u niej słychać i jak się czuje. Bo róznie bywa. A internet nie zawsze jest pod ręką.
Nie wim co o tym sądziecie ale to taka moja propozycja. A na zamkniętym są same swoje Mamusie i cioteczki.
W sumie zaczęłam sama martwić się o Głuszka.
Mogłybyśmy wysłać na PM wiadomość do naszych Drogich Moderatorek i zrobiły by listę, tak żeby te numery były w jednym miejscu.

Do góry